Jääkiekkoteemaisen singlen julkaissut Tuure Boelius, 17: "Nuoret tykkäävät – vanhempi väestö sanoo, että olen häpäissyt Leijonat"

17-vuotias muusikko ja YouTube-videoiden tekijä Tuure Boelius julkaisi uuden kappaleen MM-kisojen kynnyksellä. Lätkäjätkä-Ville -kappale kertoo kahden "lätkäjätkän" välisestä rakastumisesta.

YouTube-tähti Tuure Boelius julkaisi Tanskassa käytävien jääkiekon MM-kisojen kynnyksellä 1. toukokuuta Lätkäjätkä-Ville-nimisen kappaleen. Laulu kertoo kahden niin sanotun lätkäjätkän rakastumisesta toisiinsa.

Boelius vieraili tänään 3. toukokuuta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

– Hyvää palautetta on tullut, mutta sitten voidaan siirtyä siihen, mikä kaikkia kiinnostaa: paljon on tullut paskaa. Nuoret ovat olleet erityisesti, että onpa hyvä biisi. Vanhempi väestö taas tuntuu olevan sitä mieltä, että olen häpäissyt Leijonat, Boelius sanoi Roope Salmisen haastattelussa.

– Luojan kiitos, että olen olemassa. Näistä asioista täytyy puhua.

Salminen kysyi tubettajatähdeltä, mitä mieltä hän on kiekkolegenda Juhani Tammisen muutaman vuoden takaisesta lausunnosta, jonka mukaan yksikään suomalainen jääkiekkoilija ei ole ollut homoseksuaali.

– Tami ei ole oikeassa. Se, mikä on kaikista surullisinta, on se, että esimerkiksi kaikki jääkiekkojuniorit katsovat sitä ihmistä tosi vahvasti ylöspäin. Millainen kolaus itsetunnolle se, että oma idoli sanoo noin, onkaan sellaiselle nuorelle, joka onkin huomannut tykkäävänsä pojista.

Katso artikkelin yläosassa Tuure Boeliuksen haastattelu kokonaisuudessaan.

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelma torstaisin MTV3-kanavalla kello 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat