Yksityiselämänsä mysteerinä pitävä Sara Chafak raottaa salaista arkkuaan – paljastaa nyt syyn sille, miksi matkustelee usein

Kolmas hahmo joutui poistamaan maskinsa – katso kuka maskin takaa paljastui 3:54
Sara Chafak paljastui Masked Singer -sarjan mystiseksi Dragoniksi.

Sara Chafak on tällä hetkellä Isossa-Britanniassa, jonne maan hallitus on asettanut tiukan liikkumiskiellon. 

Vuoden 2012 Miss Suomi, nykyisin somevaikuttajana tunnettu Sara Chafak paljastui viime lauantaina (28.3.) Masked Singer Suomi -ohjelman Dragon-hahmoksi. Hän kertoi ohjelman esittelyssä siitä, kuinka hän on yksityinen ihminen ja haluaa pitää siitä kiinni.

Chafakin elämään voi kurkistaa hänen Instagram-tilillään, mutta silti moni asia hänen elämässään jää mysteeriksi faneille. 

– Julkisuudessa minut tunnetaan Sara Chafakina, yksityiselämässä olen pelkkä Sara. Koen, että haluan pitää kaikki yksityiselämääni liittyvän tiedon omana asiana. Se, mitä teen työkseni, on julkista, Chafak täsmentää MTV Uutisille. 

Julkisen työn, kuten televisiotöiden ja sometöiden lisäksi Chafak kertoo, että hänellä on myös niin sanottu tavallinen työ, jonka puolesta hän matkustelee. Sitä, mitä hän tekee, hän ei kuitenkaan suostu kertomaan julkisuuteen. 

– Teen ihan oikeitakin töitä ja se on se, mikä pitää minut järjissäni. Olen onnekas, että saan tehdä välillä muutakin, eikä tarvitse olla kokoajan valokeilassa. 

Kun Chafakia pyydettiin Masked Singer Suomi -ohjelmaan, ei hänen tarvinnut miettiä kauaa sitä, että lähteekö hän siihen mukaan. 

– Minun piti miettiä alkuun, että olenko kuvausten aikaan Suomessa. Jouduin lopulta ravaamaan edestakaisin Atlantin yli, ja se tuotti omat haasteensa, mutta päätin silti osallistua. 

Chafak kertoo viettävänsä paljon aikaa Yhdysvalloissa. 

– Vietän siellä tavallista arkea ja teen töitä, Chafak vastaa salaperäisenä.

Eristyksissä Lontoossa

Tällä hetkellä missikaunotar on Lontoossa, Isossa-Britanniassa. Chafak päätti jäädä maahan, vaikka Suomen viranomaiset kehottivatkin oman maan kansalaisia palaamaan kotimaahansa koronapandemian vuoksi. 

– Tulin tänne töiden takia. Jo viikossa tilanne kärjistyi ja rajat laitettiin täällä kiinni. Suomalaiset lensivät aaltovyörynä kotimaahan, mutta ajattelin itse, että on ihan sama, olenko täällä locked downissa tai Suomessa karanteenissa.

Järeät toimet eivät ole vaikuttaneet suuresti Chafakin elämään. 

–  Pystyn tekemään kotoa käsin täällä onneksi töitä. Kaupoissa on ainoastaan pitkät jonot ja kahden metrin turvavälit ja ulkoilu on rajoitettua.

Chafak ei halua kertoa julkisuuteen, että asuuko hän Lontoossa hotellissa vaiko asunnossa. 

– Se asia kuuluu yksityiselämääni, Chafak vastaa ystävällisesti uteluihin. 

Mahdollinen kantaja

Chafak julkaisi viisi päivää sitten Instagram-tililleen julkaisun, jossa kertoi tunnelmiaan koronavirukseen liittyen. Hän kertoi tuolloin, ettei ole kymmeneen päivään haistanut tai maistanut. Kyseisten oireiden on kerrottu mahdollisesti viittaavan oireettomaan koronavirukseen.

– Saatan kantaa virusta ja kuulun riskiryhmään heikon immuunisysteemini kanssa. En ole saanut mahdollisuutta käydä testeissä enkä tiedä siis, onko kyseessä koronavirus. Nyt keskityn terveenä pysymiseen ja itsestä huolta pitämiseen, toivottavasti pääsen pian kotiin, Chafak kirjoitti. 

(Lue koko postaus tästä.)
Lue myös:

    Uusimmat