Mainos

Yksinhuoltajaäiti tienaa tapailemalla vanhempaa miestä: "Halusin vain elättää poikani"

Yksinhuoltajaäiti päätti ryhtyä tarjoamaan seuraansa rahaa vastaan mahdollistaakseen pojalleen korkeamman elintason.

Kuullessaan ensimmäisen kerran sugar daddyistä, taloudellisesti treffikumppaniaan tai partneriaan tukevista miehistä, Samantha* piti ilmiötä kyseenalaisena. Häntä mietityttivät kysymykset rahan vastineesta, sugar daddyiksi haluavien miesten tarkoitusperistä sekä persoonallisuuksista.

Samanthan innostus syttyi, kun hän sai tietää ystävänsä tienaavaan sugar babyna lahjojen lisäksi rahaa. Sugar babyksi kutsutaan sugar daddyn treffikumppania.

– En välittänyt, mitä tavaroita voisin saada. Halusin vain elättää poikani, kirjoittaa Samatha Redbook-sivustolla.

Hänen poikansa isä kuoli lapsen ollessa vasta yksivuotias, eikä yksinhuoltajan elämä ole taloudellisestikaan ruusuilla tanssimista. Asiakaspalvelutyöstään Samantha sai riittävästi varoja kustantaakseen lapsensa perustarpeet, mutta mihinkään ylimääräiseen ei rahaa liiennyt. Uudet videopelit jäivät ostamatta ja huvipuistopäivät viettämättä.

– En tietenkään tarkoita, että tavarat tekevät onnelliseksi. Sosiaalinen media kuitenkin painostaa kiiltokuvamaisen elämän tavoitteluun. Loppujen lopuksi en voinut tarjota kaikkea sitä, mitä halusin, Samantha kirjoittaa.

"Salainen joulupukki" vuokrasi huvipuiston

Nainen päätti aloittaa uransa sugar babyna. Seksistä Samantha ilmoitti nettideittisivustolla kieltäytyvänsä, sillä ei kokenut olevansa siinä pisteessä, että hänen tulisi myydä kehoaan lapsensa elättääkseen.

Kolmikymppinen Samantha tapasi sivuston kautta O:ksi nimeämänsä kuusikymppisen miehen, joka vaikutti komealta, ystävälliseltä ja kohteliaalta. He päättivät sopia treffit, jotka menivät odotusten mukaan hyvin ja Samanthan rajoja kunnioittaen.

Nykyään Samantha ja O tapaavat muutaman kerran kuukaudessa, yleensä illallisen merkeissä. Tapaamisen päätteeksi Samantha saa usein 400–500 euroa käteisenä tai tilisiirtona. Mies tietää hänen lapsestaan, ja suurimman osan almuistaan menevän tämän hemmotteluun.

– Rahamäärälle ei ole päätetty mitään tarkkaa summaa. Asiat sujuvat luontevammin. Puhuessamme saatan mainita, että poikani haluaisi elokuviin. Seuraavana päivänä O on tehnyt tilisiirron. Joskus O vain lähettää minulle rahaa ja kehottaa viemään poikani viettämään mukavaa päivää, Samatha kertoo.

Pojan 5-vuotissyntymäpäivänä O päätti vuokrata kokonaisen huvipuiston yksityiskäyttöön. Poika tiesi kiittää ainutlaatuisesta kokemuksesta ”Salaista joulupukkia”.

– O ei ole ikinä tavannut poikaani, eikä poikani tiedä, kuka O on. Hän tietää vain, että monien lahjojen takana on ”Salainen joulupukki”, jolle pitää myös muistaa olla kiitollinen. En halua kasvattaa lapsestani hemmoteltua kakaraa, Samantha kertoo.

Lapsen tapaaminen saa odottaa

Samantha ei ole lopettanut työskentelemistään asiakaspalvelutyössä, eikä myöskään poistanut sugar baby -ilmoitustaan. Vaikka hän ei ole puhunut palvelussa O:n lisäksi kenenkään muun kanssa, Samantha ei luota suhteen kestävyyteen.

– Emme ole keskustelleet sivustolta poistumisesta kokonaan. Jos O ehdottaisi sitä minulle, poistaisin ilmoitukseni. En sen vuoksi, että olisimme rakastavaisia, vaan koska se olisi merkki vakaasta suhteesta, jossa toisen ei tarvitse pelätä katoavan.

Mikäli suhde muuttuisi syvemmäksi, Samantha kertoisi O:sta myös pojalleen. Vielä nainen ei kuitenkaan koe ajan olevan kypsä sugar daddyn ja lapsen tapaamiselle. 

– En pidä ajatuksesta, että poikani tapaisi miehen, ellei tämä tulisi olemaan pysyvä osa elämäämme, kirjoittaa Samantha.

*nimi muutettu

Lähde: Redbook

***

3:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.