Yksi kauden maajusseista on hukkua kirjeisiin – Töllötuomarit tiukkana kirjeiden sisällöstä: "Olisi järkyttävää saada tällainen"

Yksi kauden maajusseista on hukkua naisten kirjeisiin - Töllötuomarit tiukkana kirjeiden sisällöstä 3:13
Maajussit saivat kirjeensä – MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen huolestuivat monien kirjeiden tasosta

Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen analysoivat viikon puhutuimmat tv-tapaukset. Tällä viikolla huomio kiinnittyy erityisesti Maajussille morsian -ohjelmaan ja maajussien saamiin kirjeisiin, jotka saavat kaksikolta yksiselitteisen tuomion.

Maajussit etsivät jälleen rakkauttaMaajussille morsian -ohjelmassa, ja kauden vastikään nähdyssä toisessa jaksossa kaikki kahdeksan maajussia saivat kauan odottamansa kirjeet. 

Simossa asuva maajussi-Ville oli suorastaan hukkua kirjeisiin, eikä kirjekuninkaan tittelistä jäänyt epäselvyyttä.

Kirjeiden sisältö puhuttaa MTV Uutisten Töllötuomareita

Esimerkiksi maajussi-Tarjan saamissa kirjeissä saattoi olla vain kaksi kokonaista lausetta, ja tällainen toiminta ei saa Töllötuomareilta ymmärrystä.

Tämä johtuu Tinder-aikakaudesta. Ihmiset eivät enää osaa kirjoittaa kirjeitä, Katja napauttaa.

Olisi ihan järkyttävää, jos saisin kahden lauseen mittaisen kirjeen. Eihän se kerro sinusta yhtään mitään, Katri jatkaa.

Töllötuomarit uskovat, että elämän rakkaus saattaa jopa sujahtaa ohi siksi, ettei kirjeen tai viestin sisältöön osata panostaa.

Ilmaiskaa omia tunteitanne, kun kirjoitatte kirjeitä, Töllötuomarit toteavat uunituoreessa videoanalyysissään.

Videolla pohditaan myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tämänvuotista tasoa sekä yhden osallistujan loukkaantumista.

Entä mitä mieltä Töllötuomarit ovat Selviytyjät Suomi -kisan juonittelusta ja Sinkkulaivaa-ohjelman deittailukulttuurista? Ja miten toimii uutuusohjelma Tietäjät tietää? Tämäkin selviää tuoreesta Töllötuomarit-jaksosta

Katso alla olevasta Töllötuomarit-jaksosta, miksi muutaman maajussin saamat kirjeet saavat Katrin ja Katjan suorastaan liikuttumaan. 

Maajusseja ja tanssin taikaa 13:07

Töllötuomarit joka maanantai klo 20.55 MTV Uutiset Livessä ja MTV Katsomossa! Jakso nähdään myös Huomenta Suomessa tiistaisin kello 8.45.
 

Lue myös:

    Uusimmat