Yksi harvoja Susijengin tähtihetkiä – Serbian järkäle blokattiin tylysti ja kotiyleisö räjähti riemuun

Madsen harmitteli alun heikkoutta –"Ei uskottu itseemme" 2:28
Videolla Alexander Madsenin tunnelmia illan Serbia-ottelusta.

Susijengin EM-karsinta-avaus ei alkanut ruusuisesti, kun Serbia antoi Suomelle kyytiä 80-58-lukemin. Yhdestä illan suomalaisesta tähtihetkestä vastasi Alexander Madsen.

Madsen pääsi vartioimaan ottelun aikana useampaan otteeseen Serbian ykköstähti 213-senttistä Miroslav Raduljicaa. Urallaan NBA:ssakin pelanneen Raduljican puolustaminen oli Madsenille suuri haaste.

– Vaikeaahan se oli. Kookas pelaaja, joka osaa käyttää sitä kokoa hyvin. Tosi monipuolinen ja maailmanluokan pelaaja. Kiva haaste, mutta haaste oli erittäin haastava, Madsen summaa MTV Urheilulle.

Madsen vastasi illan upeimmasta suomalaissuorituksesta, kun hän blokkasi juuri Radiljican yrityksen upealla tavalla, mikä herätti kotiyleisön riemuun. Hetkeä myöhemmin Madsen upotti vielä kolmosen komeasti koriin. 

– Kyllähän siitä energiaa tulee. Loppuunmyyty halli, niin on se hieno fiilis. Tarvittaisiin vähän enemmän näitä suorituksia, että saisimme koko joukkueen syttymään ja sitä kautta peli kulkemaan. Yksittäisillä suorituksilla ei ole niin väliä, jos tulos on tuo, Madsen toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat