Mainos

YIT:n tulos heikkeni

YIT-konsernin liikevaihto tammi-maaliskuulta kasvoi edellisestä vuodesta 26 prosenttia 355,4 miljoonaan euroon (281,5 miljoonaa vuotta aiemmin). Kasvuun vaikutti erityisesti ruotsalaisen Calor AB:n osto.

YIT:n liikevoitto oli 19,5 miljoonaa euroa (21,1 miljoonaa) ja tulos ennen satunnaiseriä ja veroja 16,9 miljoonaa euroa (19,2 miljoonaa). Osakekohtainen oma pääoma oli 10,21 euroa (9,13 euroa) ja osakekohtainen tulos 0,40 euroa (0,45 euroa).

YIT:n rakennustoiminnan painopiste on Suomen kasvukeskuksissa. Yhtiön liikevaihdon kasvua tukee edelleen vilkkaana jatkuva asunto- ja toimitilakysyntä näissä kasvukeskuksissa, YIT kertoo tulostiedotteessaan. Talotekniikan palvelujen vahva kysyntä jatkuu sekä Suomessa että Ruotsissa. Teollisuuden investoinnit vilkastuvat Elinkeinoelämän Tutkimuslaitos ETLAn arvion mukaan Suomessa vuosina 2001 ja 2002. Teollisuuden, kiinteistöjen ja infrastruktuurin kunnossapitomarkkinat laajentuvat ulkoistamiskehityksen edetessä.

YIT:n liikevaihto kasvaa merkittävästi vuonna 2001 mm. Calorin oston ja hyvän tilauskannan ansiosta, ja YIT arvioi tuloksensa ennen satunnaiseriä paranevan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.