Yhtenäinen ilme lähtee lattiasta

Pientä pintaremonttia -tiimi sai kohteekseen kolmion Tampereen Hervannasta. Asunnossa oli jo aloitettu remontti, mutta sen toteutus oli jäänyt kesken. Asunto remontoitiin ja stailattiin Lasse Räihän suunnitelman mukaan.

Asunnon suurin ongelma oli tietynlainen linjattomuus ja eri huoneiden välinen tyylien ristiriita. Kylpyhuoneessa ja keittiössä vallitsee romanttinen tyyli, kun taas muualla asunnon ilme on aivan eri maailmasta. Asunto tulisi siis tehdä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jossa pinnat olisi saatettu edustavaan kuntoon.

Koti uudistettiin Pientä pintaremonttia -suunnittelijan Lasse Räihän suunnitelman mukaan. Muutos aloitettiin eteisestä, jossa lattiapinta sai vaihtua parketista laattalattiaksi. Lisäksi tapetin repimisen jäljiltä olleet seinät maalattiin valkoisiksi. Hyväkuntoinen kiintokaluste säilytettiin ja uutta ilmettä saatiin uusien vetimien kautta. Kalusteen vaatesyvennyksen lattialle asennettiin matto. Muutoksen jälkeen tila on valoisampi ja tilavamman tuntuinen.

Makuuhuoneessa remonttia ei juuri tarvinnut tehdä vaan asukkaiden huoneeseen asentama tapettikuosi oli omiaan luomaan huoneelle haluttua tunnelmaa. Huoneessa sisustusta täydennettiin lainahuonekaluilla ja sisustustekstiileillä.

Olohuoneessa myös remontoinnille oli tarvetta. Keskeneräiset seinäpinnat saatettiin valmiiksi maalaamalla. Lisäksi huoneen koko sisustus laitettiin lainahuonekaluilla uusiksi. Myös tyttöjen makuuhuoneessa seinäpinnat saivat uudistusta. Vanhat tapetit poistettiin, jonka jälkeen seinät tasoitettiin ja maalattiin valkoisiksi.

Myös keittiö sai osansa Lassen orkestroimassa muutoksessa. Lattiapinnat vaihdettiin laattaan ja lisäksi ruokapöydän takana olleet puolipaneeli sekä lasikuitutapetti otettiin pois ja tilalle laitettiin tasoituksen jälkeen uutta maalipintaa. Muutos loi tilaan lisää valoa ja avaruutta. Myös yhtenäinen lattiapinta eteisen kanssa luo asuntoon jatkuvuutta ja rauhallisuutta.

Lue lisää ohjelmasta ja kohteesta !

MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja