"Yhteisiin suihkuhetkiin": Ensitreffit-sulhasen huomenlahja lyö ällikällä – tuoreelta vaimolta kuullaan myöhemmin epäröiviä kommentteja

0:50
Tuula tunnustaa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, että läheisyys mietityttää häntä. Millaisia mietteitä Miikalla on parin suhteesta? Katso video!

Miika on hankkinut tuoreelle vaimolleen useamman huomenlahjan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Yksi niistä lyö Tuulan ällikällä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunet Miika ja Tuula heräävät hääpäiväänsä seuraavana aamuna hyvissä tunnelmissa hotellista. Vaikka pari on huomannut äkkiä, että heidän päivärytminsä poikkeavat hieman toisistaan, on tunnelma leppoisa.

Miika yllättää Tuulan aamulla toden teolla: Hän on hankkinut tuoreelle vaimolleen huomenlahjaksi kaksi erilaista korua, joiden taustalla on tarina.

– Olen niin onnekas tyyppi, että olemme löytäneet toisemme, tuore aviomies taustoittaa ojentaessaan ensimmäisen rannekorun jälkeen Tuulalle neliapilanmuotoista kaulakorua, joka saa vaimon riemastumaan.

– En ole koskaan löytänyt neliapilaa ja nyt löysin, Tuula iloitsee.

Tämän jälkeen Miika kaivaa vaimonsa yllätykseksi kätköistään vielä kolmannen lahjan: yksisarvissaippuan. 

–  Jos et tykkää siitä, niin mitä enemmän käytät sitä, sitä nopeammin se häviää pois. Se on ehkä niihin yhteisiin suihkuhetkiin mahdollisesti, Miika sanoo ja molemmat purskahtavat raikuvaan nauruun.

Pari ensimmäisen yhteisen yön jälkeen tiistain jaksossa kohti pohjoista, kun edessä on häämatka Pyhätunturille. Siellä Tuula nostaa kameroiden edessä ilmoille häntä huolestuttavan seikan.

– Pahin pelko on varmaan sellainen, että kun Miika tällä hetkellä toivoo sitä läheisyyttä ja hakee sitä enemmän kuin minä. Pelkään, jos mulle tulee sellainen olo, että se läheisyys alkaa ahdistaa, Tuula pohtii.

Häämatkan edettyä Tuula kertoo myöhemmin ilahtuneensa nähtyään muun muassa yhteisellä mönkijäretkellä puoli Miikasta, joista hän piti kovasti. Läheisyyteen liittyvät kysymykset mietityttivät kuitenkin yhä.

– Se vaivaa, kun ollaan kahdestaan. mutta taas heti kun me tehdään jotain, se ei vaivaa.

Millaisia mietteitä Miikalla oli parin suhteesta häämatkalla? Katso video!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja