Yhdysvalloissa solmittiin ennätyksellinen pelaajasopimus: "En tuota pettymystä"

Cleveland Browns on solminut jatkosopimuksen Myles Garrettin kanssa. Viisivuotinen sopimus  tuo puolustuksen linjassa pelaavalle Garrettille 125 miljoonan dollarin, eli noin 110 miljoonan euron tulot. 25 miljoonan dollarin vuosipalkka on suurin puolustavalle pelaavalle maksettu summa NFL-historiassa.

Browns varasi Garrettin NFL:ään vuonna 2017 numerolla yksi. Hänellä on vielä kaksi vuotta jäljellä tulokassopimustaan, mutta Browns halusi kiinnittää Garrettin vuoteen 2026 saakka ajoissa.

– Mylesin poikkeukselliset fyysiset lahjat yhdistettynä hänen työmoraaliinsa, älykkyyteensä ja nöyryyteensä ovat olleet hänen lupaavan nuoren uransa takana, seuran GM Andrew Barry sanoi tiedotteessa.

– Vaikka hän on saavuttanut henkilökohtaista menestystä, hänellä on edelleen sama palo nousta suuruuteen, millaista hän osoitti 22-vuotiaana tulokkaana. Uskomme, että se tarkoittaa sitä, että paras on vielä edessä.

Garrettin tilastot lyhyellä uralla ovat vaakuuttavaa luettavaa. Hän on pelannut 37 ottelussa, joista aloituskokoonpanossa 35:ssä. Hänelle on kirjattu 30,5 säkitystä ja hän on taklannut vastustajan pelinrakentajan maahan 65 kertaa. 

– Vuonna 2017 Cleveland Browns panosti minuun. Kaupungista tuli pian minulle koti ja näistä ihmisistä tuli minun perheeni. Olen ikuisesti kiitollinen tästä mahdollisuudesta, Garrett sanoi.

– Sanon vain, että jatkakaa minuun panostamistanne. En tuota pettymystä. Nyt mennään töihin.

Lue myös:

    Uusimmat