NFL-tähti solmi nelivuotisen jatkosopimuksen – nousi kaikkien aikojen palkkakuninkaaksi

Amerikkalaisen jalkapallon suurimman sarjan NFL:n Green Bay Packers on solminut nelivuotisen jatkosopimuksen tähtipelaajansa Aaron Rodgersin kanssa. Sopimuksen arvo voi nousta peräti vajaaseen 155 miljoonaan euroon. 

Videolla Tulosruudun juttu viime kauden Super Bowlista.

Atlanta Falcons solmi keväällä jatkosopimuksen Matt Ryanin kanssa, jonka arvo oli reilut 100 miljoonaa euroa. Ryan nousi tuolloin sarjan palkkakuninkaaksi, mutta nyt Rodgers on sopimuksellaan murskannut tuon lukeman. 

Rodgersin sopimus päättyy vuonna 2023, jolloin hän täyttää 40 vuotta. Hän saa minimissään sopimuksestaan 112 miljoonaa euroa. 

Sopimuksen mukaan Rodgers saa suurimman osan rahoista jo ensimmäisenä kautenaan. Hän saa toukokuuhun 2019 mennessä 68,5 miljoonaa euroa. 

– Rakastan ajatusta lopettaa urani täällä. Kaikki pelaajat voivat itse valita, millä tavalla he uransa päättävät. Yritän pelata mahdollisimman hyvin niin pitkään kuin pystyn, ja toivon, että pystyn siihen uran loppuuni saakka, Rodgers sanoi kesällä. 

Rodgers draftattiin vuonna 2005 Green Bay Packersiin ja on siitä lähtien edustanut seuraa. 2008 hänestä tuli joukkueen aloittava pelinrakentaja. Rodgersista tuli ensimmäinen NFL:n pelaaja, joka on syöttänyt yli 4000 jaardia (noin 3657 metriä) kahtena ensimmäisenä kautenaan aloittavana pelinrakentajana. 

Rodgers voitti uransa toistaiseksi ainoan Super Bowlin vuonna 2010. Hänet on valittu sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi vuosina 2011 ja 2014. Rodgers seurustelee entisen kilpa-autoilijan Danica Patrickin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat