Mainos

Yhdeksän vuotta kaikkien aikojen seksiskandaalista – Tiger Woodsin ja ruotsalaisen ex-vaimon välit ovat lämmenneet

9:10

Tiger Woodsin ja hänen entisen vaimonsa Elin Nordegrenin välien huhutaan olevan jälleen kunnossa.

Golf-tähti Tiger Woods työstää paluutaan takaisin golfmaailman huipulle. 42-vuotias urheilija oli aikoinaan maailman paras golfari, mutta vuonna 2017 hänen rankinginsa oli 1199. 

Kun Woods yrittää tehdä paluutaan, hänen entinen vaimonsa Elin Nordegren elää hiljaista elämää Etelä-Floridassa. Nordegrenilla ja Woodsilla on kaksi yhteistä lasta, 10-vuotias tytär Sam ja 9-vuotias poika Charlie

Viime kuussa Nordegren laittoi myyntiin 40 miljoonan euron arvoisen kartanonsa, sillä hän haluaa elää pienemmin. Hän osti tontin vuonna 2011 noin kymmenellä miljoonalla eurolla, jolloin hän käytti osan avioerossa Woodsilta saamastaan summasta, jonka uutisoitiin olevan 80 miljoonan euron luokkaa. Nordegren rakennutti tontille hulppean kolmikerroksisen asumuksen.

Woodsin ja Nordegrenin välien kerrotaan olevan huomattavasti rauhallisemmat kuin vuonna 2009. Tuolloin golfaaja joutui osaksi shokeeraavaa skandaalia, kun lukuisat naiset kertoivat olleensa seksisuhteessa Woodsin kanssa hänen avioliittonsa ulkopuolella. Woods ja Nordegren erosivat elokuussa 2010. 

Woodsin läheinen tuttu kertoo, että pariskunta tulee tällä hetkellä hyvin toimeen keskenään. 

– He ovat nyt ystäviä. Kaikki mitä tapahtui menneisyydessä, on menneisyydessä. He molemmat päättivät olla aikuisia ja toimia niinkuin oli parhaaksi heidän lapsilleen. Joten he tulevat toimeen erittäin hyvin, lähde kertoi Peoplen haastattelussa.

– Tiger puhuu todella lämpimästi Elinistä. Hän ei koskaan valita hänestä, koskaan. Hän ei koskaan sano sellaisia asioita, kuten että "Voi, minun exäni on niin kohtuuton".  Sitä vastoin hän puhuu hänestä todella ylistävästi. He ovat läheisempiä nyt kuin silloin kun he olivat naimisissa. Lapset rakastavat heitä kumpaakin. 

Woods puhuu harvoin entisestä avioliitostaan, mutta vuonna 2015 hän kertoi vilpittömästi Time-lehdessä suhteestaan Nordegreniin.

– Hän on yksi parhaista ystävistäni. Pystymme soittamaan toisillemme ja puhumme toistemme kanssa kaiken aikaa. Me molemmat tiedämme, että elämämme tärkein asia on lapsemme. Toivon, että olisimme tienneet tuon silloin aikoinaan.

Woodsin mukaan hän on kertonut lapsilleen totuuden avioeroa edeltäneistä tapahtumista. 

– Olen ollut oma-aloitteinen lasteni kanssa ja kertonut heille rehellisesti, että syy, miksi me kaikki emme asu samassa talossa saman katon alla, on siksi, että isä teki virheitä. 

Woodsin läheinen lähde kertoo myös, että 38-vuotias Nordegren ei käytä Woodsin menneisyyttä aseena häntä kohtaan vanhemmuuden suhteen. 

– Elin ei ole sellainen ihminen, joka käyttää lapsiaan aseena. Kun Tiger haluaa tavata lapsiaan, Elin varmistaa että hän voi tehdä niin. Hän on erittäin tyylikäs nainen. 

Vuonna 2014 Nordegren kertoi Peoplelle, että hänen ja Woodsin välit ovat hyvät. 

– Olen jatkanut eteenpäin ja tilanteeni on hyvä. Suhteeni Tigeriin keskittyy lapsiimme ja meillä menee todella hyvin, me olemme, ja minä olen todella onnellinen että tilanne on tämä. Hän on erittäin hyvä isä, Nordegren kertoi. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja