Yeboyah pääsi Ruisrockissa yllättäen lavalle yhdysvaltalaisen supertähden kanssa – paljastaa, mitä ikimuistoista artisti sanoi hänelle

MTV Flow'n pyörteissä: Yeboyah muisteli päätymistään päälavalle kesken räppäritähden keikan 5:03
Katso videolta: Yeboyah muistelee, kuinka päätyi lavalle räpin supertähti Meghan Thee Stallionin kanssa

Yeboyahin festivaalikesä on ollut unohtumaton sekä artistina että kävijänä.

Rap-artisti Yeboyah, oikealta nimeltään Rebekka Kuukka, astei Flow-festivaalin lavalle lauantaina 13. elokuuta. Juuri ennen esiintymistään Yeboyah kertoi jännittävänsä keikkaa äärimmäisen paljon, sillä se oli hänelle yksi kuluvan vuoden merkittävimmistä. 

Flow on ollut takavuosina artistille muutenkin merkityksellinen, sillä vuonna 2017 hän esiintyi festivaaleilla yhdysvaltalaisräppäri Princess Nokian keikan dj:nä. 

– Se muutti tosi paljon elämääni ja antoi inspiraatiota sekä uskoa itseeni. Se oli myös Princess Nokian omasta tahdosta, että "pyytäkää tähän joku nuori tekijä, jota haluatte nostaa ylöspäin". Sitten minut valittiin siihen dj:ksi ja kyllä se on tehnyt tosi paljon minulle, aika pian sen jälkeen julkaisin myös ensimmäisen biisini, Yeboyah muistelee. 

– Se oli tässä samassa teltassa vuonna 2017, ja nyt olen täällä, muutamaa vuotta itse esiintymässä, niin on tämä siistiä. 

Kulunut festarikesä on antanut Yeboyahille myös kävijänä paljon, sillä Turun Ruisrockissa hän pääsi yhdysvaltalaisräppäri Meghan Thee Stallionin keikalla lavalle tanssimaan yleisöstä valitun pienen joukon kanssa. Yksi hetki tuosta keikasta jäi erityisesti mieleen. 

– Kun tulin siihen lavalle ja mietin, että mitä täällä tapahtuu. Jähmetyin katsomaan häntä, hän katsoi mua silmiin ja sanoi, että "wow, you're so beautiful". Minun ei tarvitse tehdä enää mitään elämässä, kun Meghan Thee Stallion on sanonut minua kauniiksi!

Yllä olevalla videolla toista albumiaan työstävä Yeboyah jakaa parhaimmat festarimuistonsa ja kertoo, miltä artistin lähitulevaisuus näyttää. 

Lue myös:

    Uusimmat