Pop-tähti Sigridillä on erityisyhteys yhden suomalaisartistin kanssa: "Olimme aina samoilla bäkkäreillä"

4:07
MTV mukana Flow'n pyörteissä Helsingin Suvilahdessa – norjalaistähti Sigrid odotti pääsevänsä saunaan

Poptähti Sigrid on tutustunut Suomeen monin tavoin.

Norjalainen pop-artisti Sigrid, 25, esiintyi Helsingin Suvilahdessa järjestetyllä Flow-festivaalilla perjantaina 12. elokuuta. Edellisen kerran artisti nähtiin samaisilla festivaaleilla vuonna 2018. Sigrid kertoi MTV Uutisille ennen keikkaansa muistavansa edellisen Flow-vierailunsa hyvin, sillä hän tutustui silloin suomalaisartisti Almaan. Tuon jälkeen kaksikko tuli toisilleen varsin hyvin tutuiksi, sillä he kiersivät ympäri Eurooppaa käytännössä samoilla keikkapaikoilla, toisiinsa jatkuvasti törmäten. 

– Minä, Alma ja hänen bändinsä olimme aina samoilla bäkkäreillä, olimme aina samoilla paikoilla, joten joka viikko moikkailimme toisiamme. Se oli mukavaa, vähän kuin Pohjoismaiden yhteiskokoontuminen. 

Sigridillä on muutenkin kokemusta Suomesta, sillä hän oli lukioikäisenä viikon mittaisella koulureissulla Lahdessa. Lempiasiakseen Suomesta hän nostaa ehdottomasti suomalaisen saunan, johon hän itse odotti pääsevänsä keikkansa jälkeen. 

Läpimurtonsa Sigrid teki vuonna 2017 ollessaan 20-vuotias. Hän kokee, etteivät vuodet julkisuudessa ole vaikuttaneet siihen, millainen hän on nykyään ihmisenä. 

– Tiesin kuitenkin hyvin varhain omat rajani sen suhteen, kuinka paljon pystyn tekemään töitä ja mihin asioihin olen valmis. 

Yllä olevalla videolla Sigrid kertoo, ettei hänestä ollut alunperin lainkaan tarkoitus tulla muusikkoa ja paljastaa, mille uralle oli tähtäämässä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja