Christoffer Strandberg tunnustaa tavan, jolla palaa säännöllisesti muistelemaan omaa TTK-matkaansa: "Se on absurdia"

Vuoden 2019 TTK-voittajat Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius tanssivat yhä yhdessä 5:43
Vuoden 2019 TTK-voittajat Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius tanssivat yhä yhdessä

Vuoden 2019 Tanssii Tähtien Kanssa -voittajapari Christoffer Strandbergin ja Jutta Heleniuksen yhteinen tanssimatka jatkuu edelleen.

Tanssii Tähtien Kanssa  huipentui sunnuntaina 26. marraskuuta nähtyyn finaaliin, jonka päätteeksi Pernilla Böckerman  ja Anssi Heikkilä  julistettiin kauden voittajiksi. 

TTK:n yleisöön saapui useita tunnettuja suomalaisia, joiden joukossa olivat vuonna 2019 ohjelman voittaneet Christoffer Strandberg  ja Jutta Helenius. Kaksikko kertoi muistavansa elävästi sen, kuinka paljon finaali heitä itseäänkin aikoinaan jännitti. 

– Äsken puhuttiinkin siitä, että mottomme oli: saa nauttia, mutta ei ole pakko". Jotenkin finaalissa mielestäni onnistuttiin siinä, että aidosti tajuttiin, että tämä matka on ohi tämän jälkeen. Vaikka uusi alkoikin sen jälkeen, Strandberg kertoi. 

– Pelkästään hyviä muistoja, aivan ihania muistoja. Semmoisia välähdyksiä siitä finaalipäivästä ja koko se syksy oli aivan mieletön, Helenius komppasi. 

Kaksikko kertoo oman suosikkitanssinsa neljän vuoden takaa olleen heidän semifinaalissa esittämänsä tango. Strandbergin ja Heleniuksen mukaan se oli teknisesti onnistunut ja kumpikin piti sen esittämisestä. 

Strandberg kertoo muutenkin toisinaan palaavansa konkreettisella tavalla omiin TTK-muistoihinsa.

– Mä nyt tunnustan, että joskus satun katsomaan meidän tansseja Youtubesta, ja tämä on yksi semmoinen, mihin joskus palaan. Ja se on absurdia kun katson sitä, niin en tavallaan edes tajua, että siinä on minä, vaan nämä kaksi tyyppiä, nämä kaksi olentoa. Se on itsellekin teos, mihin palaan jotenkin aina.

Aivan joka viikko Strandberg ei kuitenkaan kertomansa mukaan omia tanssejaan katsele. 

– Aina vähän väliä, yleensä äitini muistutuksesta, koska tiedän, että hän katsoo varmaan päivittäin vielä meidän tansseja. 

TTK:n päättymisen jälkeen, neljä vuotta myöhemmin Strandberg ja Helenius tanssivat yhä yhdessä säännöllisesti. Viimeksi tanssittiin yhdessä muutama viikko sitten, seuraavan kerran todennäköisesti taas parin viikon päästä. 

Toisin sanoen parilla olisi varsin hyvä pohja tällä hetkellä, mikäli TTK:sta tulisi joskus all stars -kausi. 

– Todellakin siis mehän tullaan, ei tarvitse kysyä, me tullaan. Ja vaikkei kysyttäisikään, niin tullaan, Strandberg linjaa. 

TTK:ssa toiselle sijalle ylsivät Matti Suur-Hamari  ja Katri Riihilahti. Kolmanneksi kisassa tulivat Yeboyah  ja Valtteri Palin.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.  

Lue myös:

    Uusimmat