Keikkalavoille palannut Karri Koira on kolunnut urallaan lukemattomat festarit – paljastaa hurjimmat muistonsa sekä kenen kohtaamista festareilla vielä odottaa

MTV Flow'ssa: haastattelussa Karri Koira 3:58
Karri Koira paljastaa hurjimmat festarimuistonsa, kertoo, mitä kuuluu uransa päättäneelle Ruudolfille sekä kenen suomalaisartistin tapaamista odottaa

Karri Koiran elokuiseen lauantaipäivään mahtui sekä hurmoksellinen keikka Flow Festivalilla että piipahdus Olympiastadionin lavalla. 

Räppäri ja R&B-artisti Karri Koira julkaisi kuluvan vuoden keväänä uutta musiikkia ensimmäistä kertaa lähes 12 vuoteen. Artisti esiintyi lauantaina 12. elokuuta Flow Festivalilla, jolloin veti yhden päivän suosituimmista keikoista, sillä kaikki kuuntelijat eivät sitä mahtuneet kuuntelemaan festariteltan sisälle.

– Oli aika älytön hurmos, jos sanotaan suomeksi tässä näin. Kiitos vain kaikille, jotka tulivat katsomaan, te tuskin katsotte tätä, vaan olette Flow'ssa bailaamassa tällä hetkellä. Mutta jos katsotte tätä jälkilähetyksenä, niin suuri sydän, iso kiitos kaikille, jotka olivat paikalla. Tämä lämmitti tosi paljon, kotikaupungissa, ei voisi parempaa olla, artisti tunnelmoi MTV Uutisille Flow'n bäkkärillä keikan jälkeen.  

Edellinen levy K.O.I.R.A. ilmestyi vuonna 2012, ja tänä vuonna Karri Koira julkaisi muutaman uuden kappaleen pitkän tauon jälkeen. Artisti vakuuttelee, että töitä on kuitenkin tehty koko ajan. Uudesta levystä hän ei kuitenkaan vielä lupausta tee. 

– En tiedä: my lips are sealed.  

Karri Koiran elokuinen lauantai oli kiireinen, sillä oman Flow-keikan sekä haastattelun jälkeen hän oli rientämässä toiselle keikalle, eikä kovinkaan pienelle lavalle. 

– Se on Olympiastadionilla, mä en muista kuka artisti se oli, mutta menen käymään siellä, artisti vitsaili viitaten rapduo JVG:n stadionkeikkaan.

Lue myös:

    Uusimmat