Yeboyah sai Valtteri Palinin äidiltä koskettavan kutsun: "Ehkä odotetaan vielä tuonne joulun jälkeen"

Kertaalleen tippuneet Yeboyah ja Valtteri Palin pokkasivat TTK-pronssia 10:39
Kertaalleen tippuneet Yeboyah ja Valtteri Palin pokkasivat TTK-pronssia

Yeboyahin ja Valtteri Palinin palautuminen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta on alkanut hiljalleen.

Tanssii Tähtien Kanssa  -kausi paketoitiin sunnuntaina 26. marraskuuta finaalin myötä, jonka voittajapariksi julkistettiin Pernilla Böckerman  ja Anssi Heikkilä. Toiseksi sijoittuivat täpärästi Matti Suur-Hamari  ja Katri Riihilahti, kolmanneksi puolestaan Yeboyah  ja Valtteri Palin.

Pronssipari kertasi tuntojaan tapahtuneesta Huomenta Suomessa  tiistaina 28. marraskuuta. Yhtenä päällimmäisistä tunteista Yeboyahin ja Palinin mukaan oli väsymys. 

– Kyllä täytyy myöntää, että vähän rapsakka fiilis tällä hetkellä. Olin eilen aamulla keikalla Hämeenlinnassa ja sitten en ihan hirveästi viime yönä saanut nukuttua, mutta eiköhän tämä tästä ala pikkuhiljaa laskeutua, Yeboyah totesi. 

– Olen kans koittanut nukkua. Viime yönä ei ihan tullut nukuttua, kun piti lähteä niin aikaisin tänne, mutta kyllä tässä on ajatuksia koottu ja koitettu saada kasaan, Palin komppasi. 

Kaksikon TTK-matka oli kummallekin ainutlaatuinen, sillä se oli molemmille ensimmäinen kerta ohjelman parketilla. Ensi kertaa tähtiopettajana toiminut Palin kertoi olevansa halukas tarttumaan haasteeseen toistekin. 

Palinin mieleen nousee myös yksi ihminen, ketä hän mielellään opettaisi tanssimaan. 

Sanni  olisi ihana. 

Yeboyah ja Palin nostivat esille useaan otteeseen syksyn mittaan sen, kuinka hyviä ystäviä heistä tuli ohjelman teon myötä. Yhteinen matka ja ystävyys jatkuu varmasti, mutta saa nähdä, missä muodossa. 

– Ollaan puhuttu siitä, että nyt ei varmaan ihan joka päivä tarvitse soittaa, että mitä laitan tänään päälle ja missä olen mihinkin kellonaikaan. Mutta olen saanut ainakin kutsun Valtterin äidiltä heille sinne Turkuun syömään, Yeboyah paljasti. 

– Joo äiti just eilen jutteli minulle, että ehkä odotetaan vielä tuonne joulun jälkeen, että kutsutaan sitten Yebo tänne syömään, Palin kertoi. 

Alla olevilta videoilta näet Yeboyahin ja Valtteri Palinin Tanssii Tähtien Kanssa -finaalin tanssit.

Yeboyah & Valtteri – Habibi 7:12

Yeboyah & Valtteri - Don't Stop Me Now 5:21

Yeboyah, Valtteri & Tedi (Emilia Noschis) – Best Friend 5:20

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.  

Lue myös:

    Uusimmat