WRC-tähti paljastaa: Tommi Mäkisellä oli isot verkot vesillä – "Totta kai hän yritti saada minut"

Neuville kellautti autonsa kyljelleen 1:47
Videolla Thierry Neuville kellauttaa autonsa kyljelleen.

Tommi Mäkisen johtama Toyotan rallitalli jäi tyhjän päälle viime lokakuussa, kun MM-tittelin varmistanut Ott Tänak loikkasi Hyundain tiimiin.

Loppujen lopuksi Mäkinen sai hankittua Tänakin tilalle kuusinkertaisen maailmanmestarin Sebastien Ogierin. "Puuppolan paroni" oli myös viisinkertaisen MM-hopeamitalistin Thierry Neuvillen perässä.

– Olin koko ajan hyvin selkeä omissa puheissani Tommin kanssa, mutta totta kai hän yritti saada minut. Sanoin koko ajan, että minulla on edelleen vuosi jäljellä sopimuksestani Hyundain kanssa, eikä minulla ole mitään tarvetta vaihtaa tallia, Neuville paljastaa MTV Urheilulle.

– Tarkoitan, että olen todella onnellinen tiimistä, jossa olen. Minulla on ollut täysi luottamus talliini sen jälkeen, kun Andrea (tallipomo Adamo) tuli mukaan. Olen hyvin luottavainen, että me olemme tulevaisuudessa se talli, joka menestyy, Neuville jatkaa.

"Suoraviivainen kaveri"

Adamoa belgialaistähti kehuu estottomasti, mutta myöntää myös, että tunteikkaan italialaispomon kanssa ei aina ole helppoa.

– Hän on hyvin suoraviivainen kaveri. Toki, koska hän on italialainen, niin hän on myös tunteikas. Se on tosi kiva juttu silloin, kun tulokset ovat hyviä, mutta ei niin mukavaa, jos tulos ei ole kunnianhimoisten tavoitteiden mukainen, Neuville naureskelee.

– Olemme saaneet jo tuloksia aikaan, mutta hän puskee koko ajan tiimiä eteenpäin. Jopa Monte Carlon jälkeen, vaikka voitimme, hän oli hyvin tunteikas ja halusi enemmän. Se on tärkeää, koska se on ainoa tapa pärjätä huipputasolla.

Lue myös:

    Uusimmat