WRC-tähden Ott Tänakin tulevaisuus herättää isoja kysymysmerkkejä – tallipomo otti kantaa: "Olisi suuri harmi"

M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener: Viro oli pettymys kaikille, toivottavasti pystymme taistelemaan nyt palkintopallipaikoista 3:19
Video: M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener: Viro oli pettymys kaikille, toivottavasti pystymme taistelemaan palkintokorokepaikoista

Jatkaako virolainen Ott Tänak myös ensi kaudella M-Sportilla vaiko ei? Ja jatkaako hän ylipäätänsä ajamista rallin WRC-sarjassa? Hänen yllään on nyt isoja kysymysmerkkejä.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Tänak, 35, teki viime talvella yllätysloikan, kun hän jätti Hyundain ja hyppäsi Fordeilla ajavan M-Sportin puolelle.

Uusvanhassa tallissa Tänak on kärsinyt muun muassa luotettavuusongelmista. Hänen jatkonsa herättää nyt kysymyksiä ja spekulaatioita.

Uskooko virolainen M-Sportin projektiin vai haluaako hän jotain muuta?

VIDEO: Ott Tänak on MM-rallin intohimoinen tuittupää: "Vaikeuksia, jos samantyyppinen kaveri vieressä"

Ott Tänak on MM-rallin intohimoinen tuittupää: "Vaikeuksia, jos samantyyppinen kaveri vieressä" 5:33

M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener toivoo, että tiimin kuskiasiat ratkeavat aikaisemmin kuin viime vuonna.

– En halua viettää taas yhtä joulua noiden asioiden parissa, Millener naurahtaa MTV Urheilulle, viitaten siihen, miten Tänakin myöhäinen päätös pitkitti kuvioita.

Iso kysymys ja selvitys liittyy Tänakiin. Hän kun on tallin selkeä keulakuva ja -kasvo.

– Tavoitteena on se, että pystymme käymään hänen kanssaan asioita läpi enemmin tai myöhemmin. Sitten nähdään, että jatkuuko yhteistyö vaiko ei. Olemme paiskineet kovasti hommia hänen kanssaan ja olisi suuri harmi, jos yhteinen matka ei jatkuisi, Millener myöntää.

– Hän on kuitenkin sellainen kuski, jolle löytyy aina kysyntää, ja joka haluaa ajaa mestaruuksista, M-Sport pomo jatkaa aiheesta.

Miksi M-Sportin kannalta tulevat rallit ovat nyt kriittisessä asemassa? Muun muassa tästä lisää jutun yläreunan videolta. 

OSALLISTU! Oletko paikalla Jyväskylän MM-rallissa ja sait kuvattua jotain mielenkiintoista? Lähetä uutiskuva tai video osoitteessa www.mtvuutiset.fi/lukijankuvat TAI WhatsAppissa suoraan numeroon 0405785504. Parhaat otokset julkaistaan MTV Uutisten verkkosivuilla ja C Moren rallilähetyksissä.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat