Will Smith avautui ensimmäistä kertaa haastattelussa Oscar-kohusta: "Se oli raivoa, jota oli padottu todella pitkään"

1:32
Will Smith kertoo avioliitostaan Jada Pinkett Smithin kanssa.

Näyttelijä Will Smith avasi vihdoin kunnolla sanaisen arkkunsa Oscar-kohusta.

Näyttelijä Will Smith palasi valokeilaan 28. marraskuuta, kun hän antoi haastattelun The Daily Show With Trevor Noah -ohjelmassa. Smith on antanut Oscar-kohun jälkeen lähinnä verkkolausuntoja. Smith löi maaliskuussa Oscar-gaalan juontaja Chris Rockia kasvoihin suivaantuneena Rockin vitsistä, joka koski Smithin vaimoa Jada Pinkett Smithiä.

Smith palasi haastattelussa Oscar-iltaan.

– Se oli kauhea yö, kuten voitte kuvitella. Siinä oli monia vivahteita. . Mutta loppujen lopuksi minä vain menetin malttini. Kävin läpi jotain sinä iltana. Ei sillä, että se oikeuttaisi käyttäytymistäni ollenkaan. Oli monia asioita. Kaikki vain tuli esiin sillä hetkellä. Sellainen en halua olla, Smith kertoi.

Smith kertoi myös, miten joutui käsittelemään purkaustaan illan jälkeen yksityiselämässään.

– Olin mennyttä. Se oli raivoa, jota olin padonnut todella pitkään. Veljenpoikani on yhdeksänvuotias. Hän on suloisin pieni poika. Tulimme kotiin. Hän oli valvonut myöhään nähdäkseen setänsä Willin, istumme keittiössäni ja hän on sylissäni ja hänellä on Oscar-palkinto ja hän kysyi: ”Miksi löit sitä miestä, Will-setä”. Helvetti. Miksi yrität kiusata minua, Smith jakoi ajatuksiaan.

Smithin uusin elokuva Emancipation saa ensi-iltansa 9. joulukuuta. Hän näyttelee karannutta orjaa nimeltään Peter, joka tulee maailmalla tunnetuksi arvistaan.

Lähde: Variety

Juttua muokattu 1.12. klo 15.14: Will Smithin sitaattia Oscar-illasta muokattu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja