Viime vuoden Oscar-gaalan lyöntikohu jälleen tapetilla – Chris Rock heitti huulta tapahtuneesta, Will Smith pahoitti mielensä

Will Smithin kuuluisasta lyönnistä vuosi – tällaisia kohuja takavuosien Oscar-gaaloissa on syntynyt 8:06
MTV Uutiset Livessä puitiin tulevaa Oscar-gaalaa ja kerrattiin aikaisempien vuosien Oscar-kohuja.

Viime vuoden Oscar-gaalassa nähty lyöntikohu on noussut jälleen puheenaiheeksi.

Viime vuoden Oscar-gaalassa nähtiin valtavan kohun synnyttänyt välikohtaus, kun Parhaan miespääosan palkinnon voittanut näyttelijä Will Smith marssi lavalle ja löi koomikko Chris Rockia kasvoihin suorassa tv-lähetyksessä.

Tilanne sai alkunsa, kun gaalassa ehdokkaita luetellut Rock vitsaili puheenvuorossaan Smithin vaimo Jada Pinkett Smithin kaljusta verraten sitä hiustyyliin, joka näyttelijä Demi Moorella nähdään vuonna 1997 julkaistussa Sotilas Jane -elokuvassa. Jada sairastaa hiustenlähtöä aiheuttavaa alopeciaa, jonka vuoksi hän on kalju.

Rockin sanoista suivaantuneena Smith käveli lavalle ja löi Rockia kasvoihin.

– Pidä vaimoni nimi poissa suustasi, Smith huusi Rockille kirosanojen saattelemana.

Smith on pyytänyt gaalassa nähtyä käytöstään moneen otteeseen anteeksi, mutta Rock on ollut väikohtaukseen liittyen hiljaa.

Nyt koomikko kuitenkin nosti kohun esiin tuoreessa Chris Rock: Selective Outrage -Netflix-spesiaalissaan, jossa hän puhui Smithistä ja tämän vaimosta kovin sanakääntein ja sanoi Smithin harjoittaneen lyönnillään "valikoivaa raivoa".

– Ihmiset kyselevät, että sattuiko se? Se sattuu edelleen! Summertime soi korvassani, Rock vitsaili lyöntiin liittyen.

–Rakastan Will Smithiä… hän tekee loistavia elokuvia. Olen tukenut Will Smithiä koko elämäni. Ja nyt katselen Emancipationia vain, jotta voisin nähdä hänen saavan turpaansa, Rock heitti viitaten Smithin tähdittämään elokuvaan.

Rock sivusi komediaspesiaalissaan myös muun muassa pettämishuhuja, jotka pyörivät Smithin ja tämän vaimon ympärillä vuonna 2020. Hän lopetti spesiaalinsa kertoen, miksei hän taistellut vastaan Smithin lyötyä häntä.

– Koska minulla on vanhemmat! Koska minut kasvatettiin! Ja tiedättekö mitä vanhempani minulle opettivat? Älä tappele valkoisten ihmisten edessä, hän sanoi.

Smithin reaktio

Will Smith perheineen ei ole ottanut suoraan kantaa Rockin Netflix-spesiaaliin. Entertainment Tonightin haastattelema sisäpiirilähde kuitenkin kertoo, että näyttelijä on loukkaantunut Rockin lausunnoista.

– Will on nolostunut ja loukkaantunut asioista, joita Chris sanoi hänestä ja hänen perheestään Netflix-spesiaalissaan. Hän ei katsonut sitä itse, mutta ihmiset kertoivat hänelle, mitä Chris siinä sanoi. Se on kaikkialla netissä ja sosiaalisessa mediassa, joten Will ja Jada ovat nähneet kommentteja aiheesta, lähde kertoi.

– Will pyysi Chrisiltä anteeksi ja toivoisi, että Chris antaisi asian olla, lähde jatkoi.

Lähteen mukaan näyttelijä on harmissaan myös siitä, että Netflix antoi Rockille alustan, jossa ilmaista näkemyksiään.

Lue myös:

    Uusimmat