Megan Fox paljasti, miksei juo enää alkoholia – syynä 12 vuoden takaiset tapahtumat

Megan Fox muistelee kauhulla vuoden 2009 Golden Globe -gaalaa.

Näyttelijä-malli Megan Foxkertoo tuoreessa haastattelussa jättäneensä alkoholin vuonna 2009. Syyksi hän kertoo riitaisat ja riidanhaluiset lausuntonsa, joita hän teki Golden Globes -gaalassa samaisena vuonna.

Foxin istumapaikka oli merkitty gaalassa samaan pöytään Blake Livelyn, Nick, Kevin ja Joe Jonaksen kanssa. Niin ikää pöydästä löytyi "jättimäisiä" pulloja arvostettua Moët-samppanjaa.

– Nykyään en juo, ja syy on tässä. Olin riidanhaluinen ja sanoin punaisella matolla paljon typeriä asioita, joita ei olisi pitänyt sanoa, Fox myöntää. 

Fox sanoi myös  olevansa "kauhistunut ja hämmentynyt" osallistuessaan gaalaan. Lisäksi hän kertoi haastattelussa, että hänen silloinen kumppaninsa Brian Austin Green ei ollut läsnä, koska hän ei halunnut olla hänen deittinsä.

– Hän on mies. Hänellä on ego, Fox kertoi tuolloin.

Fox myöntää joutuneensa ongelmiin lausuntojensa vuoksi. Hän ei muista tarkalleen kaikkea sanomaansa, mutta uskoo lausuntojensa olleen riitaisia. Myöhemmin Fox on kertonut haastatteluissa, ettei pidä alkoholin vaikutuksista.

– En voi sietää pillereitä. En pidä alkoholin juomisesta. En pidä siitä, kun menetän kontrollin tunteen. Minun täytyy tunte olevani kontrollissa kehostani.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja