West Ham jysäytti yllätyksen Valioliigassa – mestaruustaistolle merkittävä tulos

Valioliigan mestaruustaisto tiivistyi entisestään, kun sarjakärki Chelsea kaatui West Hamin tykönä maalein 2–3. Ratkaisumaali oli yhdistelmä onnea ja maalivahti Edouard Mendyn haparointia.

Valioliigan neljännessä sijassa kiinni oleva West Ham vankisti asemiaan kärkikahinoissa, kun se kaatoi Lontoon paikallisottelussa sarjakärki Chelsean kotonaan 3–2 Manuel Lanzinin, Jarrod Bowenin ja Arthur Masuakun osumilla.

Chelsean joukkueesta maalinteossa onnistuivat toppari Thiago Silva ja väkevässä vireessä oleva Mason Mount, mutta Thomas Tuchelin luotsaama suurseura joutui lähtemään bussimatkalle tyhjin käsin.

Ottelu näytti pitkään päättyvän tasan 2–2, kun West Ham teki jatkuvasti tyhjäksi Chelsean maalintekoyritykset toisella puoliajalla. Sitten 87. minuutilla Masuaku sai pallon rangaistusalueen ulkopuolella ja näytti lähettävän keskityksen maalin eteen.

Masuakun keskitysyritys muuttui lopulta laukaukseksi, kun pallo suuntautui kohti etuyläkulmaa. Erikoinen veto yllätti Chelsean maalivahdin Edouard Mendyn, joka haparoi pallon maaliin.

David Moyesin luotsaama West Ham nousi voitollaan 27 pisteeseen. Chelsea on ennen kierroksen muita otteluita vielä kärjessä 33 pisteellään, mutta sekä Liverpool että Manchester City voivat painaa lontoolaisseuran ohi vielä lauantaina aikana.

Lue myös:

    Uusimmat