Manchester United oli tukalassa tilanteessa, sitten tähdet astuivat kentälle – yleisö palasi Valioliiga-katsomoon

Yleisö pääsi ensimmäistä kertaa sitten maaliskuun katsomaan jalkapallon Englannin Valioliigaa paikan päälle, kun West Ham isännöi Lontoon lauantai-illassa Manchester Unitedia. Kotijoukkueen 2  000 onnekasta fania eivät kuitenkaan saaneet haluamaansa, kun West Ham jäi ManUn jalkoihin 1–3.

West Hamin Tomas Soucek teki ottelun avausmaalin 38. minuutilla jatkamalla kulmapotkun maalin perukoille.

Kaikissa kauden yhdeksässä liigapelissä avauskokoonpanossa olleet Unitedin Bruno Fernandes ja Marcus Rashford istuivat avausjakson vaihtopenkillä, mikä hyydytti vieraiden hyökkäyspelaamisen tyystin.

Toisella jaksolla kentälle tullut tähtikaksikko sai hieman ryhtiä vieraiden tekemiseen ja Paul Pogba onnistuikin tasoittamaan pelin 65. minuutilla Fernandesin esityöstä.

Maalin hyväksymistä edelsi pitkä videotarkistus, sillä ManU-maalivahti Dean Hendersonin avaus kiersi useiden metrien korkeudessa pitkin sivurajaa West Hamin kenttäpuoliskolle.

Mason Greenwood viimeisteli ManUn voittomaalin vain kolme minuuttia tasoituksen jälkeen. Loppulukemat tyylitteli läpiajosta Rashford 77. minuutilla.

Valioliigassa neljättä sijaa miehittävä ManU pelaa tiistaina Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksen ottelussa jatkopaikasta saksalaista Leipzigia vastaan. West Ham on sarjataulukossa seitsemäntenä.

Valioliigassa pelataan lauantaina vielä Chelsean ja Leedsin välinen ottelu.