City-tähti teki Manchesterin paikallistaistosta todellisen trillerin – ManU syötti kovaa lientä!

Manchester Cityn Nicolas Otamendi teki jalkapallon Englannin Valioliigan Manchesterin paikallisottelusta trillerin puskemalla 1–2-kavennuksen viime minuuteilla. Manchester United kuitenkin kesti ja vei voiton kyseisin lukemin.

United järkytti Cityä avausjaksolla taivaansinisten puolustuksen repeiltyä tuon tuosta. Marcus Rashford pamautti 23. minuutilla rangaistuspotkun oikeaan alakulmaan ja oli muutaman minuutin päästä lähellä kasvattaa johtoa, mutta osui ylärimaan.

29. minuutilla tolpat olivat Unitedin puolella, kun Anthony Martial iski punapaidoille illan toisen etutolpan kautta.

Otamendi puski 85. minuutilla Riyad Mahrezin antamasta kulmapotkusta Cityn kavennuksen. United oli heti perään tiukoilla, mutta joukkueen maalivahti Dadid de Gea esitti ilmiömäisiä otteita pysäyttämällä Mahrezin matalan kudin.

Pallo pyöri lopussa vielä Cityn kulmapotkun jäljiltä vaarallisesti Unitedin maalilla, mutta punaiset selvisivät ja pisteet menivät alkukaudella paikoin pahasti rämpineelle Unitedille.

Tappio oli Citylle kauden neljäs. Joukkue pitää sarjassa kolmatta sijaa, ja mestaruussaumat alkavat vähitellen karata ulottumattomiin. City on 14 pisteen päässä kärkiseurasta Liverpoolista ja kolmen pinnan päässä sarjakakkosesta Leicesteristä. Leicester on pelannut kaksikkoa ottelun vähemmän.

Manchester United majailee Valioliigassa nyt viidentenä.

Lue myös:

    Uusimmat