Werder Bremenin Niklas Moisander on valmentajansa luottomies koronakriisin keskellä: "Hän usein soittelee ja vaihdamme ajatuksia"

3:40
Niklas Moisander kertoi kuulumisiaan Urheilusuorassa.

Werder Bremenin puolustajan Niklas Moisanderin uurastaa harjoituksissa Saksan Budesliigan keskeytyksestä huolimatta. Perjantaina Moisader kertoi C Moren Urheilusuorassa joukkueen pelaajien harjoittelevan koronavirusaikana yksin tai pienryhmissä.

Perjantaina Moisander harjoitteli parin kanssa seuran stadionilla.

– Tänään oli pallollinen osuus kakkosvalmentajan kanssa ja sitten oli juoksua. Täytyy sanoa, että juoksu oli kova. Kuntoa pidetään yllä.

Moisander vakuuttaa, että erityislaatuisesta tilanteesta huolimatta motivaatio on korkealla ja harjoittelu on maistunut.

– Mutta totta kai sitä toivoisi, että tulisi selkeyttä siihen, milloin pelit alkavat. Se vähän puuttuu, että olisi kohde, mitä kohden treenata.

Vaikka tilanne on vaikea niin urheilullisesti kuin taloudellisesti, sanoo Moisander, että asiat on hoidettu Bremenissä todella ammattimaisesti.

Joukkueensa kapteenina Moisander on myös joukkueen yksi valmentajan Florian Kohlfeldtin luottopelaajista koronakriisin keskellä.

– Etenkin tässä tilanteessa hän usein soittelee ja vaihdamme ajatuksia.

C Moren Urheilusuora maanantaista perjantaihin klo 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja