Webber odottaa Schumacherin selitystä

F1-sarjassa kilpailevan Williams-tallin kuljettaja Mark Webber kertoo odottavansa mielenkiinnolla Ferrari-tallin Michael Schumacherin selitystä Monacon aika-ajoissa sattuneelle tapaukselle.

F1-kuljettajajärjestö GPDA kokoontuu Silverstoneen puimaan Monacon aika-ajoissa sattunutta tapausta, jossa Schumacher ajovirheeseen vedoten parkkeerasi autonsa vaarallisesti radan varteen aika-ajojen viimeisellä jaksolla.

Schumacher ei ole kertomansa mukaan enää halukas keskustelemaan Monacon tapauksesta. Webber kuitenkin toivoo saksalaisen olevan kuljettajakokouksessa avoimempi kollegoitaan kohtaan.

- Kuljettajien välinen keskustelu tullaan käymään ammattimaisessa hengessä. Olen kiinnostunut kuulemaan, mitä kerrottavaa hänellä on meille Monacon aika-ajojen viimeisestä 60 sekunnista ja onko kyse samasta selityksestä, mitä hän on tarjonnut kaikille muillekin, tuumaili Webber.

Webber uskoo Monacon kohua aiheuttaneen tapauksen olevan pääpuheenaihe myös Silverstonessa.

- Ferrari haluaisi jo unohtaa koko asian, koska he tietävät tempauksen olleen täysin harkittu. Kukaan muu ei kuitenkaan halua jättää tapauksen käsittelyä tähän, mutta Ferrarin strategia on tietenkin erilainen. Brittimedia ei varmasti ole asiasta samaa mieltä heidän kanssaan, totesi Webber Autosport.comille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat