Damon Hill: Schumi elää kuplassa

Formula ykkösten vuoden 1996 maailmanmestari Damon Hill uskoo, että Michael Schumacher on menettänyt kosketuksensa todellisuuteen.

- Uskon hänen elävän kuplan sisällä, Hill sanoi Schumacherista viitaten saksalaisen radalle pysähtymiseen Monacon GP:n aika-ajossa.

Hillin mukaan F1-maailma suojelee seitsenkertaista mestariaan.

- Michael on ollut suljetussa yhteisössä pitkään ja uskon, että heillä on ehkä kiinnostusta suojella Michaelia. Se on ollut menestyksekästä yhteistyötä, siitä ei ole epäilystäkään, Hill pohti.

Hill hämmästelee, kuinka Schumacher ei ole taipunut Monacon tapauksen tiimoilta, vaikka yleinen mielipide on ollut niin vahvasti häntä vastaan.

- Kun urheilussa voittaa, siihen uppoutuu täydellisesti. Vaarana on se, että menettää kosketuksensa siihen, miten asiat toimivat. On huolestuttavaa, kun on niin irrallaan yleisestä yksimielisyydestä, Hill totesi Schumacherista.

Hill sai itse kokea Schumacherin otteet vuoden 1994 mestaruuden ratkaisseessa kisassa Australiassa, jossa Schumi kolaroi oman ulosajonsa jälkeen Hillin ulos kisasta ja mestaruustaistosta.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat