Mainos

Washingtonin salamurhaajan etsintä jatkuu

Washingtonin salamurhajahdissa pidätetyt kaksi miestä on CNN-yhtiön mukaan vapautettu. Poliisilla näyttää olevan yhteys henkilöön, joka on tekemisissä murhaajan kanssa.

Washingtonin ympäristöä terrorisoivan sarjamurhaajan jahti jatkuu yhä. Maanantaina Richmondissa, Virginiassa, näyttävästi tehdyt pidätykset eivät näytä liittyvän alueella tehtyihin murhiin. CNN-yhtiö kertoi maanantaina omiin lähteisiinsä nojautuen, että pidätetyt miehet, josta toinen on Meksikosta ja toinen Guatemalasta, luovutetaan siirtolaisviranomaisille. He ovat maassa laittomasti, mutta heillä ei näytä olevan yhteyttä murha-aaltoon.

Poliisilla näyttää sen sijaan olevan yhteys henkilöön, joka on jossain tekemisissä sarjamurhaajan kanssa. Marylandin osavaltiossa sijaitsevan Montgomeryn piirikunnan poliisipäällikkö Charles Moose on lähettänyt tiedotusvälineiden välityksellä henkilölle jo kolme viestiä. Viimeisin viesti lähetettiin myöhään maanantaina.

-Henkilö, jolle soitit ei kuullut kaikkea, mitä sanoit, äänitys oli epäselvä ja haluamme saada sen oikein, sanoi Moose.

-Soita meille takaisin, jotta saamme täyden selvyyden, hän vetosi tiedotustilaisuudessa. Hän ei suostunut sen kummemmin kommentoimaan viestiä.

Maanantaina varmistui myös se, että lauantai-iltana ammuttu mies oli saman sarjamurhaajan uhri. Läpikulkumatkalla ollut mies ammuttiin ravintolan Virginiassa, lähellä Richmondia. Mies on kriittisessä tilassa sairaalassa, mutta hänen ennakoidaan jäävän henkiin. Sarjamurhaajaan uhreina on menehtynyt jo yhdeksän ihmistä ja kolme on haavoittunut vakavasti.

(MTV3-STT)

(Huomenta Suomi 22.10.2002)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja