Mainos

Vuosien valituskierre ohi – Peter Fryckman viimein vankilaan

MTV3 Uutisten tietojen mukaan liikemies Peter Fryckman on tänään iltapäivällä kirjautunut Helsingin vankilaan suorittamaan viiden kuukauden ehdotonta tuomiotaan.

Fryckmanin saama vankeustuomio liittyy hänen ja hänen entisen puolisonsa Helsingin Kulosaaressa sijaitsevan arvotalon osakekirjoihin ja niiden myyntiin. Käräjäoikeuden mukaan Fryckman kavalsi talon osakkeet ja salasi niiden olinpaikan, jotta taloa ei voitaisi myydä.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Fryckmanin jo huhtikuussa 2010 vuoden ja kahdeksan kuukauden mittaiseen vankeuteen törkeästä kavalluksesta sekä omaisuutta koskevan viranomaiskiellon rikkomisesta.

Hovioikeus lyhensi vankeustuomiota puoleen vuoteen ja Korkein oikeus lyhensi tuomiota vielä kuukaudella viiteen kuukauteen. KKO piti kavallustuomion voimassa, mutta syytteen omaisuutta koskevan viranomaiskiellon rikkomisesta se hylkäsi vanhentuneena.

Pitkä valituskierre on lykännyt tuomion täytäntöönpanoa aina tähän päivään asti. MTV3 Uutisten tietojen mukaan Fryckman kuitenkin kirjautui tänään klo 13.30 Helsingin vankilaan Sörnäisiin istumaan tuomiotaan.

Fryckman on istunut 2000-luvun alkupuolella talousrikoksista Sörnäisten vankilassa.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja