Vuoria valloittava Lotta Hintsa saapui julkisuuteen tauon jälkeen – kertoo uudesta projektistaan ja parisuhdetilanteestaan

Lotta Hintsa haastattelussa 3:21
Lotta Hintsa saapui TTK-yleisöön kertomaan tuoreita kuulumisia.

Ex-Miss Suomena tunnettu Lotta Hintsa vieraili Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman yleisössä.

Nykyään vuorikiipeilijänä tunnettu ex-missi Lotta Hintsa saapui Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman yleisöön vieraaksi.

Hintsa teki hiljattain keräyksen, jossa hän keräsi rahaa syöpätutkimuksiin. Hintsa suoritti siskonsa kanssa rankan fyysisen 85 kilometriä pitkän urakan, josta hän kertoo lisää videolla.

– Hyvän asian merkeissä ollaan ja Roosa nauha on jälleen tänä vuonna ollut lähellä sydäntä. Tärkeä juttu! Hintsa kertoo.

Hintsa kertoo MTV Uutiset Livessä menevästä elämäntyylistään.

– Pitkästä aikaa on vuokrakämppä suomessa. Kamat ovat kuudessa eri osoitteessa ympäri maailmaa. Silleen vaikea sano, että missä päin sitä oikein asuu.

Ex-missin elämä musertui viisi vuotta sitten, kun hänen isänsä Aki Hintsa menehtyi vain 58-vuotiaana. Hintsa sairasti pitkään vatsasyöpää. Myös hänen ex-miehensä jääkiekkoilija Kristian Näkyvä sairasti syövän aiemmin, josta parantui.

Hintsa kertoo haastattelussa myös kirjoittavansa kirjaa kokemuksistaan. Hän myös avaa parisuhdetilannettaan. Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat