Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa menestynyt ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman palasi TTK-studiolle – kertoo nyt kisan jälkeisestä vuodestaan

3:18
Niklas Hagman saapui kannustamaan TTK-yleisöön.

Ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman muistelee vuoden takaista TTK-rupeamaansa.

Viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssiopettaja Kia Lehmuskosken kanssa menestynyt ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman saapui kannustamaan tyttärensä kanssa esiintyjiä Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan yleisöön.

– Ekaa kertaa kun viime kauden jälkeen on katsomassa paikan päällä.  Tytär osaisi paremmin tänne sisään, kun on tottunut olemaan tuolla toisella puolella. Hän halusi tulla näkemään hienot showtanssit mitä täällä tehdään.

Ohjelmassa lähes finaaliin asti päässyt Hagman joutui keskeyttämään kilpailunsa vuosi sitten sairastuttuaan koronavirukseen. Tanssi ei ole jäänyt sen jälkeen miehen elämään.

– Ei ole tullut tanssittua se täytyy myöntää. Oli aika intensiivinen 13 -14 viikkoa. Erittäin positiivinen muistijälki jäi. Jossain vaiheessa olisi kiva ottaa jotain tanssiaskelia.

Videolla mies kertoo, mitä muuta hän on ehtinyt puuhailla vuoden aikana. Katso koko haastattelu!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja