Lotta Hintsa laittoi itsensä äärirajoille – muistelee syöpään menehtynyttä isäänsä koskettavalla teolla

Ex-Miss Suomena tunnettu Lotta Hintsa vieraili Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman yleisössä.

Nykyään vuorikiipeilijänä tunnetun Lotta Hintsan elämä musertui neljä vuotta sitten, kun hänen isänsä Aki Hintsa menehtyi vain 58-vuotiaana. Hintsa sairasti pitkään vatsasyöpää. Myös hänen ex-miehensä jääkiekkoilija Kristian Näkyvä sairasti syövän keväällä, josta parantui.

Hintsa teki hiljattain keräyksen, jossa hän keräsi rahaa syöpätutkimuksiin. Hintsa suoritti itsenäisesti todella rankan fyysisen urakan, josta hän kertoo lisää videolla.

Juoksun aikana hän mietti isäänsä ja ex-miestään.

– Se oli kunnianosoitus meidän isällemme ja hänen muistolleen, joka kuoli syöpään nelisen vuotta sitten sekä minun ex-miehelleni, joka voitti syöpätaistelun tässä viime keväänä, Hintsa kertoo MTV Uutiset Livessä.

Hintsa kertoo olleensa yhteydessä ex-miehensä kanssa juoksun ajan.

– Hänelle sieltä välistä laitoin viestiä, että miten ja missä mennään ja hän seurasi gps:stä. Hyvin tunteikas juoksu oli. Muistelin isää, jonka kanssa käytiin ensimmäistä kertaa vuonna 2004 pikavaelluksella, Hintsa kertoo.

Missikaunotar kilpaili myös itse Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa edellisvuonna. Tällä kaudella hän kannattaa yhtä paria ylitse muiden.

– Täytyy sanoa, että Hagmanin Niklas ja Kia yllättivät täysin. Lätkänpelaaja, joka vetää spagaatteja on aina hyvä!

Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat