Mainos

Vuokraisäntä kielsi leikkimisen äänet asunnossa – äiti pelkää oikeuteen joutumista: "Ei minun pitäisi rangaista lastani"

Lasten äänekkäistä ravintolavierailuista ja lentokoneessa iskeneistä itkukohtauksista puhutaan paljon. Toiset eivät voi sietää pieniäkään elämän ääniä lähellään. Tilanne tuskin kenenkään kohdalla on vielä ollut yhtä paha kuin brittiäidillä, jonka lapsi ei edes kotonaan saa olla rauhassa.

Sapphire Curzon asuu kahdestaan vilkkaan taaperoikäisen lapsensa kanssa Nottinghamin kaupungissa Englannissa. Pieni Callum-poika tykkää leikkiä autoilla, rekoilla ja rakennella torneja rakennuspalikoista, kuten kuka tahansa ikäisensä.

Naapureiden mielestä lapsen leikit ovat kuitenkin liian äänekkäitä. Sapphire saikin postissa vuokraisännältään häätövaroituksen liiallisen melun takia.

– Tiesin kyllä, että naapurit ovat olleet harmissaan poikani temmeltämisestä. En kuitenkaan arvannut, että tilanne on näin paha, Sapphire kauhistelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjeestä ei suoraan selviä, minkälainen elämöinti kirjeen lähettämiseen on johtanut. Varoitus tuntuu kuitenkin kohtuuttomalta seuraukselta.

– Nykyään kiellän lastani koko ajan tekemästä lasten juttuja. Mutta ei minun pitäisi rangaista lastani siitä, että hän on onnellinen lapsi, Sapphire tuumii.

Nainen on peloissaan, koska pahimmassa tapauksessa ilmoitus voi Britanniassa johtaa siihen, että hän joutuu oikeuden eteen.

– Mutta en minä ole rikollinen. Olen vain yksinhuoltajaäiti, jolla on taaperoikäinen lapsi.

Lähde: AWM

Äänestys

Häiritsevätkö lasten leikit sinua?

Kyllä

Ei

Häiritsevätkö lasten leikit sinua?

Kyllä 15%

Ei 85%

15%
85%
ääniä 647 kpl

***

2:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.