Volvo lupaa ilmaisen hinauksen kaikille Jenkeissä myymilleen autoille hamaan tappiin saakka – vain pari koiraa haudattuna

3:58
Tältä näyttää Volvon uudella Yhdysvaltain-tehtaalla.

Vaikka varsinainen hinaus onkin ilmainen, ei Volvon tarkoituksena ole harjoittaa hyväntekeväisyyttä.

Volvo yllätti monet, kun se eilen tiistaina ilmoitti tarjoavansa kaikille Yhdysvalloissa koskaan myymille autoilleen elinikäisen hinausturvan täysin veloituksetta.

Oli kyseessä sitten parhaat päivänsä vuosikymmeniä sitten nähnyt ruosteinen rytöläjä tai vaikka hieman uudempikin ruotsalaisvalmistajan luomus, on kuljettaja oikeutettu ilmaiseen hinaukseen, mikäli matka sattuisi keskeytymään.

Tässä vaiheessa on hyvä korostaa, että kyseessä on ainakin toistaiseksi vain ja ainoastaan Yhdysvaltoja koskeva käytäntö. Eikä Tow for Life -niminen palvelu ole ihan niin huikea tarjous kuin ensikuulolta saattoi vaikuttaa.

Ilmainen hinaus ei nimittäin tule aivan halvaksi, sillä auto kuljetetaan lähimpään Volvon merkkikorjaamoon, ja auto on huollettava siellä tai muuten hinauksesta joutuu maksamaan jälkikäteen.

Ilmainen hinaus koskee lisäksi korkeintaan 25 mailin eli noin 40 kilometrin matkoja.

Suomessa Volvo on tarjonnut maksutonta tiepalvelua vuodesta 2011 lähtien autoille, jotka on aina huollettu merkkihuollossa.

Lähde: Volvo, Jalopnik

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja