Voittamaton mestari takoi ylivoimaisen voiton ja ilmoitti kaipaavansa kovempia vastustajia – "Kuin olisin nyrkkeillyt hautausmaalla"

Billy Joe Saunders säilytti nyrkkeilyn keskisarjan WBO-liiton maailmanmestaruuden selvällä pistevoitolla Martin Murraysta Lontoossa perjantaina.

Kaikki tuomarit näkivät Saundersin paremmaksi ottelussa. Tuomareiden pisteet jakautuivat lukemin 120–109 120–109 118–110 Saundersille.

31-vuotias Saunders oli otellut edellisen kerran viime vuoden marraskuussa. Reilua vuotta myöhemmin olosuhteet Lontoossa olivat varsin poikkeavat, kun ottelu käytiin tyhjän katsomon edessä.

– Tuntui kuin olisin nyrkkeillyt hautausmaalla. Tykkään otella yleisön edessä. Yritin määrätä ottelussa tahdin, mutta hän on ovela vanha kettu ja sitoo taitavasti, Sauders jakoi kunniaa vastustajalleen BBC:n mukaan.

Saunders on nyt voittanut kaikki käymänsä 30 ottelua. Seuraavana tähtäimessä on ottelu joko Callum Smithiä tai Saul Alvarezia vastaan. Kaksikko kohtaa toisensa joulukuun 19. päivä. 

BBC:n mukaan Saundersin ja Alvarezin välistä kohtaamista järjesteltiin jo aiemmin tänä vuonna, viimeksi syyskuulle, mutta Saunders ei halunnut otella ilman kunnollista valmistautumista. 

Nyt britti-iskijä sanoo olevansa valmis isoon otteluun.

– Tarvitsin nämä erät, jotta olen valmis uuteen vuoteen. Tärkeintä on, että saldoni on nyt 30–0, Saunders sanoi.

– Tuokaa isot nimet tänne. Tarvitsen ison ottelun. En halua vain istua pukuhuoneessa laulamassa ja tanssimassa.

Murraylle, 38, tappio miehen viidennessä mestaruusottelussa saattoi tarkoittaa uran loppumista. Ottelun jälkeen hän myönsi, ettei ole saamassa kuudetta mahdollisuutta.

– Olen 38-vuotias ja haluan vain viettää aikaa perheeni kanssa. Uskon, että se oli tässä. Minä ainakin yritin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja