Voitko saada orgasmin alle 2 minuutissa? Naiset vastaavat: "Onnistuu alle minuutissakin..."

Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin? 3:17
Katso myös: Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin?

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Onko yleistä, että nainen saa klitoriksen stimuloinnista orgasmin alle 2 minuutissa? Miten kauan kesää käsipelillä, entä seksissä?" kysyy nimimerkitön. 

Näin raati vastasi

"En tiedä, onko se yleistä, mutta itseltä onnistuu alle minuutissakin. Riippuu paljon tilanteesta ja tunteista, sekä tähtien asennosta."
– Nainen, 30, sinkku

"Jokainen on ihminen yksilö ja eri tilanteissa voi kestää kauemmin kuin toisissa. Toiset saavat orgasmin helpommin kuin toiset. Se on aika monen asian summa, kauanko aikaa menee. Pääsääntöisesti en kuitenkaan tuudittautuisi siihen, että kaksi minuuttia riittäisi."
– Nainen, 32, parisuhteessa

"Jos teen "käsipelillä", voin saada minuutissa, mutta joskus en millään, vaikka päälläni seisoisin. Seksissä menee kauemmin, kaikkea viiden minuutin ja kolmen tunnin välillä olen kokenut. Moni asia vaikuttaa: vireystila, läsnäolo ja henkinen yhteenkuuluvuuden tunne partneriin."
– Nainen, 49, eronnut, mutta seksuaalisesti aktiivinen

"Uskoisin, että tavallista on. Klitoris on herkin alue naisella, ja itse ainakin tulen kumppanin kanssa sekä yksin nopeasti juuri klitorista stimuloimalla."
– Nainen, 26, parisuhteessa

"Voi hyvinkin olla mahdollista saada orgasmi noin lyhyessä ajassa pelkän klitoriksen stimuloinnilla. Käsipelillä kestää kauemmin, ehkä 10 minuuttia, riippuen siitä, mitä tekee ja tuleeko klitorikselle stimulaatiota. Seksissä menee kauemmin, arviolta noin 20 min."
– Nainen, 30, sinkku

"Ehkei ihan kahdessa minuutissa itsellä, mutta likimain. Seksissä harvemmin, mutta miehissä, tyyleissä ja etenkin siinä, miten on minua kuunnellut, on eroja."
– Nainen, 41, avoliitossa

"Moni nainen voi saada orgasmin alle kahdessa minuutissa klitoriksen stimuloinnissa. Käsipelillä 5–10 minuuttia, seksissä 5–35 minuuttia. Toki se on yksilöllistä, jotkut voivat saada nopeammin, jotkut hitaammin. Joillain vaikeuksia saada orgasmi seksissä."
– Nainen, 53, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat