Cynthia Nixon yllättää – ei halunnut uusia rooliaan Sinkkuelämää-sarjan jatko-osassa

Cynthia Nixon suhtautui Sinkkuelämää-sarjan jatkoon varauksella.

Sinkkuelämää-sarjan jatko-osan, And Just Like That... kohdalla on keskusteltu paljon siitä, miten näyttelijä Kim Cattrall  ei halunnut uusia rooliaan Samantha Jonesina, eikä lähtenyt projektiin mukaan.

Nyt Cynthia Nixon on paljastanut, että alunperin hänkään ei ollut kovin innokas palaamaan Miranda Hobbesin rooliin, kertoo Herald Sun.

– En oikeasti uskonut, että tekisin sen, olin hyvin vastahakoinen. Mitä enemmän puhuin  Sarah Jessican (Parker), Michael Patrick Kingin (sarjan käsikirjoittaja ja luoja) sekä Kristinin (Davis) kanssa asioista, joita ilman en voisi palata sarjaan, he olivatkin mukana muutoksissa, Nixon kertoo.

Nixonin mukaan alkuperäisessä Sinkkuelämää-sarjassa oli liian vähän monimuotoisuutta.

– Olin äimissäni siitä, kuinka paljon kaikki kuuntelivat ja kuinka yhteistyössä saimme työskenneltyä, ei pelkästään talon sisustuksen suhteen vaan rakensimme kokonaan uuden talon, jossa olimme me ja uudet hahmot, Nixon kuvailee.

Vaati, että sarja käsittelee myös oikeita ongelmia

Nixon halusi varmistaa, ettei sarjaa pelkästään tuoda nykypäivään mutta myös käsitellään oikean elämän ongelmia, joita ikääntyvillä päätähdillä on.

– Hahmot ovat 55-vuotiaita, joten heidän vaihdevuotensa ovat alkaneet. Menopaussista saa väännettyä monta vitsiä ja sillä on varmasti myös epämiellyttävät puolensa. Mutta se on aikaa, kun naiset ovat käyttäneet vuosikymmeniä muiden ihmisten huolehtimiseen ja voivat taas keskittyä itseensä: "Kuka minä olen? Kuka minä haluan olla?", Nixon selittää.

Nixon toteaa olevansa kaikesta huolimatta erittäin ylpeä alkuperäisestä Sinkkuelämää-sarjasta, huolimatta siitä, miten sarjassa ajoittain käsitellään rotua ja sukupuolta.

– Sinkkuelämää antoi minulle aikuisiän urani ja olen ikuisesti kiitollinen siitä, Nixon summaa.

Lähde: Herald Sun

Lue myös:

    Uusimmat