Viulistikaunotar Linda Lampenius tuo perheensä Suomeen: "He rakastavat Suomea hyvin paljon"

Virtuoosit Linda Lampenius ja Apocalyptican Perttu Kivilaakso 9:41
Linda Lampenius lähtee kiertueelle.

Viulisti Linda Lampenius lomailee kesällä Suomessa perheensä kanssa.

Parhaillaan Suomessa konserttimatkalla oleva huippuviulisti Linda Lampenius aikoo palata pian takaisin Suomeen koko perheen voimin.

49-vuotias kaunotar on naimisissa asianajaja Martin Cullbergin kanssa. Parilla on vuonna 2009 ja 2013 syntyneet tyttäret, Cecilia ja Olivia.

– Me mennään Porvoon saaristoon isän sukulaisten luokse. Myös Lapinjärvelle. He rakastavat Suomea hyvin paljon, Lampenius kertoo.

Cullberg on ollut hyvin skeptinen Suomen suhteen, sillä perhe lomaili aiemmin sellaisten ajankohtien aikaan, jossa kadut täyttyivät humalaisista, kuten vappuna.

– Viime kesän jälkeen hän on muuttanut mielipidettään. Hän on oppinut tuntemaan suomalaisia. He ovat aidompia ja rehellisempiä. Aluksi vaikuttaa, että suomalaiset ovat tylsiä, kylmiä ja eivät päästä sisälle.

Perhe muutti uuteen kotiin

Perhe on juuri muuttanut Ruotsissa uudelle paikkakunnalle.

Lampenius ei ole ennättänyt asua uudessa kodissaan vielä päivääkään kovan harjoitteluaikataulun ja Suomen-vierailun vuoksi.

– En ole kerennyt asua siellä yhtään. Olen ollut vaan mukana muutossa viimeisenä päivänä. He viihtyvät siellä hyvin, kun olen ollut yhteydessä heihin koko ajan. He rakastavat uutta paikkaa, Lampenius kertoo.

Perheen muutto johtuu aviomiehen uudesta työstä. Hän toimi aiemmin rikollisten puolustusasianajajana, mutta siirtyy nyt poliisille.

– Vaihtaa nyt. On ollut puolustusasianajaja. Nyt hän siirtyy toiselle puolelle poliisiksi, Lampenius kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat