Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius löysivät ystävyyden TTK:n myötä: "Tämä on ollut parasta aikaa"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ilahduttaneet ex-hiihtäjä Virpi Sarasvuo ja tanssiopettaja Sami Helenius kertovat tunnelmiaan ennen finaalia.

Syksyn ajan katsojien sydämiin tanssineet hiihtäjätähti Virpi Sarasvuo ja tanssiopettaja Sami Helenius valmistautuvat nyt lauantain Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaaliin. Tähtiparille mieluisin kokemus koko syksyn pitkästä rutistuksesta on ollut yhteiset treenit tanssisalilla.

– Tämä on ollut parasta aikaa, kun on saatu kahdestaan laittaa koreografioita ja ihanaa jos on saanut elinikäisen ystävän tästä, Sarasvuo kertoo.

Tähtiparin hyvä yhteishenki on näkynyt niin tuomareille kuin myös katsojille. Samalla energialla he aikovat valloittaa vielä viimeisessä jaksossa.

– Kyllä ihmiset kiittävät ja kannustavat. Kiva, että viestejä tulee ja pitävät tyylistä, joka me on valittu. Meidän yhteishenkemme näkyy myös ruudun läpi, Sarasvuo kertoo.

"Ei tämä olisi toiminut ilman puolison tukea"

Myös tähtiparin puolisot yrittäjä Jari Sarasvuo ja Heleniuksen puoliso tanssiopettaja Jutta Helenius kannustavat kumppaneitaan täysillä.

– Ei tämä olisi toiminut ilman puolison tukea. Jarilta en ole tanssivinkkejä kysynyt. Se että olen pystynyt irrottautumaan kotoa, hän on ollut tukena siinä, Sarasvuo kuvailee.  

– Jutta on kannustanut koko matkan. jutta on toiminut myös meidän managerinamme, Helenius kertoo.

"Sami halusi finaaliin ja sanoin, että yritän järjestää"

Helenius pääsee nyt ensi kertaa tanssiopettajana ohjelman finaaliin. Sarasuo lupaili paikan hänelle jo heti alkuun.

– Sami halusi finaaliin ja sanoin, että yritän järjestää. Onhan tämä nyt mennyt niin, Sarasvuo kertoo.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaalin toinen ja viimeinen osa MTV3-kanavalla lauantaina 5.12. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat