Viro ei ota enää vastaan risteilyaluksia, muun laivaliikenteen kohtaloa harkitaan – näin Tallink Silja ja Viking Live kommentoivat

Suomessa nyt yli sata koronatartuntaa – HUSin henkilöstön jäsenellä tartunta 2:00
Suomessa nyt yli sata koronatartuntaa – HUSin henkilöstön jäsenellä tartunta

Viro ei ota satamiinsa vastaan kansainvälisiä risteilyaluksia toukokuun alkuun saakka.

Maan sisä- ja valtiovarainministerit viestittivät, että myös muun laivaliikenteen jatkaminen Ruotsiin ja mahdollisesti myös Suomeen on harkinnassa.

Viron parlamentissa aiemmin päivällä puhunut pääministeri Jüri Ratas kuvasi maan olevan koronahätätilassa. Virossa myös harkitaan koulujen sulkemista pariksi viikoksi, kuten Liettuassa on jo päätetty.

Virossa yli sadan hengen kokoontumiset vaativat erityisluvan viranomaisilta.

Näin Tallink Silja ja Viking Line kommentoivat

Viking Linen tiedotusjohtajan Johanna Boijer-Svahnströmin mukaan heidän tiedossaan ei ole, että Helsingin ja Tallinnan väliseen reittiliikenteeseen olisi tulossa tällä haavaa muutoksia.

– Tämä hyötyliikennehän on aivan erilaista. Meidän reiteistämme vähiten on näkyvissä muutoksia juuri lyhyille reiteille, Boijer-Svahnström kertoo.

Tallink Siljan viestintäjohtajan Marika Nöjdin mukaan hekään eivät ole saaneet mitään tietoa reittiliikenteen muutoksista ja laivat liikennöivät tällä hetkellä normaalin aikataulun mukaisesti. Tilannetta kuitenkin seurataan.

Lue myös:

    Uusimmat