Mainos

VIP-yökerho joutui liemeen väitetyn ohjeistonsa vuoksi: "On seksikästä näyttää vähän ihoa"

Vieraslistapalvelun ohjeistus herättää kysymyksiä.

Englantilainen suosittu Cirque Le Soir -yökerho on joutunut myrskyn silmään väitetyn pukukoodisäännön vuoksi. VIP-vieraslistapalvelu Lux Guestlist kokoaa vieraslistaohjeita monille klubeille.

Kyseisen yökerhon kohdalla naisille kerrotaan pukukoodista esimerkiksi "on seksikästä näyttää vähän ihoa, mutta jätä jotakin mielikuvituksen varaan" sekä "matalapohjaisia kenkiä ei hyväksytä, joten älä ole pidentämättä jalkojasi, vaikka olisit (huippumalli) Claudia Schiffer".

Klubi ei ole julkaissut ohjetta virallisella nettisivullaan.

Yökerhoa kuvataan asiakkaiden suhteen valikoivaksi ja arvostetuksi. Ilman oikeanlaisia vaatteita sisäänpääsy voidaan evätä. Myös julkkikset suosivat kerhoa.

Pukeutumisohjeessa miehiltä on kielletty shortsit, sandaalit, avonaiset kengät, lippalakit ja urheilukengät.

Ilmeisesti Daily Mailin aiheesta tekemän artikkelin jälkeen ohjetta pukukoodista on editoitu, koska kyseisiä kohtia siitä ei enää löydy. Sivu suosittelee yhdistämään mekkoon ”parhaan korkokenkäparisi”. Maininta seksikkäästä ihon näyttämisestä on kadonnut.

Yhtä miestä kohti neljä naista

Toukokuussa 2017 sama yökerho joutui mylläkän kohteeksi, kun sinne lippuja myynyt, promoottoriksi itseään kutsunut henkilö ohjeisti asiakkaita valmistautumaan klubille oikein. Promoottorin viesteissä todettiin esimerkiksi "älä tuo yhtäkään isoa/lihavaa naista/miestä, Cirque tulee käännyttämään ihmisiä pois". Viesteissä todettiin myös, että yhtä miestä kohti paikalle pitäisi tuoda neljä naista.

Tuolloin Cirque le Soir ilmoitti, ettei ole työllistänyt kyseistä promoottoriksi itseään kutsuvaa henkilöä eivätkä hänen ohjeensa pidä paikkaansa.

– Olemme globaalisti tunnettu brändi, joka tunnetaan monimuotoisuuden juhlistamisesta, ja olemme edelleen sitoutuneita tarjoamaan kaikille illan, jonka vertaista ei ole toista.

Yökerho ei toistaiseksi kommentoinut uutista pukukoodista Daily Mailille.

***


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja