Mainos

Luksusmerkin kengässä teksti "laiha ja upea" – suunnittelija kuittasi kohun tylysti: "Olisitko mieluummin lihava ja täynnä kolesterolia?"

Stefano Gabbana vastasi muotimerkkiä kritisoineisiin kommentteihin mollaamalla kritisoijia.

Dolce & Gabbana tunnetaan upeista muotiluomuksistaan, mutta viimeisimpään kohuun liittyy vain osittain eräs asuste – nimittäin kenkä.

Merkki lanseerasi tennistossun, jossa ei sinällään ollut mitään erikoista; kohu syntyi kengän kylkeen kirjoitetusta sloganista, kertoo Huffington Post. Kenkää kuvaamaan oli valittu muiden muassa lause “I’m Thin & Gorgeous”, suom. "olen laiha ja upea".

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lauseen valintaa pidettiin vastuuttomana; lisäksi kommentoijat olivat pettyneitä siihen, että tällainen lause on päässyt kenkään.

Ajalle tyypillinen somekohu olisi voinut päättyä siihen, mutta näin ei käynyt: merkin toinen perustaja Stefano Gabbana nimittäin alkoi vastata kommentteihin mollaamalla kritisoijia. Kyseessä on Instagramin vahvistama, Gabbanan "virallinen" tili. 

– Kultaseni, olisitko mieluummin lihava ja täynnä kolesterolia? Minusta sinulla on ongelma, mies tylytti eräälle kommentoijalle.

– Olisiko mielestäsi parempi olla lihava ja täynnä hampurilaista? Typerää, hän kommentoi toiselle.

Yhtä kommentoijista mies kutsui yksinkertaisesti idiootiksi.

Gabbana on tottunut kohuihin: aiemmin hän joutui mediapyöritykseen mollattuaan laulaja Lady Gagan vatsaa tämän esityksen aikana. Myöhemmin mies söi sanansa, julkaisi kuvan Gagan vatsasta ja kehui, että viimeinkin maailmassa nähdään jotakin "aitoa ja retusoimatonta". Siitä, onko kyseessä kehu saatika anteeksipyyntö, voidaan kiistellä.

Hintaa kohukengälle tulee melkein tuhat dollaria.

 

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.