Ville Niemisen uusi pesti varmistui – solmi kaksivuotisen sopimuksen ruotsalaisseuran kanssa

Ville Nieminen on solminut kaksivuotisen sopimuksen Ruotsin Allsvenskanissa pelaavan Modon kanssa. Modo tiedotti Niemisen sopimuksesta tiistaina.

Nieminen aloitti viime kauden Pelicansin päävalmentajana, mutta joutui väistymään marraskuun lopulla. Nieminen kertoo, että sopimus Modon kanssa syntyi pitkän prosessin tuloksena. Hän kävi Ruotsissa tutustumassa seuraan ja Modon apuvalmentajiin.

– Oli hyvin mielenkiintoinen prosessi minulle valmentajana ja ihmisenä. Prosessi oli pitkä, koska halusimme ottaa aikamme ja tunnustella, miltä tämä tuntuu. Varmistua siitä, että tämä on oikea ratkaisu, Nieminen sanoi Modo Hockeyn haastattelussa.

Nieminen sanoi haastattelussa, että aloittaa toiminnan Modossa ruohonjuuritasolta.

– Tietysti täytyy tutustua toisiimme, pelaajiin ja tapoihin toimia. Ensin täytyy tavata ihmiset ja tutustua kulttuuriin, Nieminen sanoo.

– Tiedän, että Modo on tehnyt todella hyvää työtä viimeisinä kahtena vuotena. Nyt alkaa uusi projekti. Täytyy katsoa eteenpäin.

Modo oli keväällä toisena Allsvenskanissa, kun kausi keskeytettiin koronavirustilanteen vuoksi. Seura on voittanut Ruotsin mestaruuden kahdesti vuosina 1979 ja 2007. Joukkue putosi pääsarjasta SHL:stä toiselle sarjatasolle kauden 2016 päätteeksi.

Niemisen siirtymistä Ruotsiin voitiin pitää jo varmana, sillä ruotsalainen Expressen uutisoi valmentajapestistä maanantaina.


Juttua muokattu 9.6. kello 12.17. Lisätty Niemisen kommetteja.

Lue myös:

    Uusimmat