Jesse Puljujärven loppukauden osoite on nyt varma – Julius Hongan yläpuolella leijuu kysymysmerkki

Kärppien Jesse Puljujärvi ja JYPin Julius Honka eivät pelaa käynnissä olevan kauden aikana enää NHL:ssä. Asiaan saatiin varmistus varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa.

Puljujärvi ja Honka olivat SM-liigan ainoat rajoitetut vapaat agentit (RFA), jotka eivät olleet tehneet sopimusta NHL-seuran kanssa. Takaraja RFA-pelaajien kiinnittämiseen meni umpeen Suomen aikaa keskiyöllä. Sopimuksia ei kuulunut, joten Puljujärveä ja Honkaa ei NHL:ssä enää tällä kaudella nähdä.

Kaksikon pelaajaoikeudet säilyvät kuitenkin samoilla NHL-seuroilla vielä tämän kauden jälkeenkin.

Kaksikko oli NHL-sopimusten suhteen haastavassa tilanteessa, sillä Kärppien hyökkääjä Puljujärvi oli aiemmin ilmoittanut, ettei hän tee sopimusta Edmontonin kanssa. Myös Honka oli pyytänyt siirtoa pois Dallasista.

Puljujärvi edustaa loppukauden Kärppiä, mutta Hongan tilanne on vielä epävarma. Puolustaja solmi JYPin kanssa ottelukohtaisen sopimuksen, ja Hongan agentin mukaan päätös pelaajan loppukaudesta tehdään lähipäivinä. Muihin liigoihin siirtyminen on siis Hongan kohdalla vielä mahdollista. Agentin kommentista kertoi Twitterissä The Athleticin toimittaja Sean Shapiro.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja