Viimeisillään raskaana oleva Mia Ehrnrooth otti varaslähdön jouluun perheensä kanssa: "Ensi viikolla on laskettu aika"

5:17
MTV Uutiset haastatteli Mia Ehrnroothia toukokuussa.

Näyttelijä Mia Ehrnrooth kertoo somessa viettävänsä parheensä kanssa joulua etukäteen, sillä hänen toisen lapsensa laskettu aika on ensi viikolla. 

Näyttelijä Mia Ehrnroothodottaa yrittäjä Joel Roosin kanssa perheenlisäystä. Pariskunnan toisen lapsen laskettu aika on ensi viikolla. 

Perheen esikoinen Filip täyttää pian kaksi vuotta.

Ehrnrooth julkaisi Instagramissa kuvan joulukkusesta ja kertoi samalla, että perhe ottaa varaslähdön jouluun tällä viikolla. 

– Tänä jouluna otettiin varaslähtö jouluun, koska vauva tulossa. Ensi viikolla on laskettu aika. Saa nähdä, kumpi kestää pidempään, kuusi vai vauva. Haluaako joku veikata? näyttelijä vitsailee.

Ehrnroothilla on ollut kiireinen vuosi, sillä hän ryhtyi hiljattain sukkasuunnittelijaksi ja oman yrityksen pyörittäminen pikkulapsen kanssa on ollut vaativaa.

– Yrittämisen ja äitiyden yhdistäminen menee välillä paremmin ja huonommin. Minulla on ystäviä, jotka auttavat ja perhe. Nyt on myös palkattu lastenhoitaja, joka tulee auttamaan silloin tällöin. Kohta mennään jopa tarhaan, Ehrnrooth kertoi MTV Uutisten haastattelussa toukokuussa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja