Viimeisillään raskaana oleva Jannika B eteerisessä kuvassa – julkaisi koskettavan viestin tulevalle pienokaiselleen

3:09
Jannika B edusti Venla-gaalassa upeassa raskaustyylissä - näin hän kertoi lapsiperhearjestaan MTV Uutisten haastattelussa

Toista lastaan odottava Jannika B vietti vauvakutsuja ja julkaisi koskettavan kirjoituksen tulevalle vauvalleen.

Laulaja Jannika B julkisti toukokuussa iloisia uutisia, kun hän paljasti äitienpäivänä odottavansa toista lastaan yhdessä muusikkomiehensä Toni Wirtasen kanssa. Hän vihjasi päivityksessä, että perheeseen odotetaan tyttövauvaa.

Raskaus alkaa ilmeisesti olla loppusuoralla, sillä viikonloppuna laulaja julkaisi Instagram-tilillään liudan kuvia vauvakutsuiltaan, joita hän vietti ystäviensä seurassa. Jannika B poseeraa kuvissa hän keltaisessa mekossa kukkaseppele päässään, ja julkaisi kuvien lisäksi myös koskettavan viestin tulevalle pienokaiselleen.

– Aika moni sinua täällä jo rakastaa ja odottaa. Mutta ei hätää. Tulet kun olet valmis, laulaja aloittaa kirjoituksensa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Tämä maailma on nimittäin aika jännä paikka. Välillä vähän pelottavakin. Mutta sinulla on elämässäsi paljon ihmisiä, jotka rakastavat Sinua juuri sellaisena kuin olet, ja auttavat sinua näkemään valot pimeyksien reunoilla silloin kun tuntuu, että ne ovat harvassa, hän jatkoi koskettavaa kirjoitustaan, jossa viittasi myös miehensä Apulanta-yhtyeen hittikappaleeseen Valot pimeyksien reunoilla.

Artisti kertoi keväällä Venla-gaalassa tehneensä studiolla uutta musiikkia raskauden aikana.

Pariskunnalla on ennestään tänä syksynä esikoulun aloittanut Martta-tytär. Jannika B kirjoitti viime viikolla Instagramissa, että perheen elämässä tapahtuvat muutokset ovat herättäneet hänessä ristiriitaisia tuntemuksia.

– Martta aloitti tänään esikoulun ja pian meitä on neljä. Tulevaisuus jännittää ja ihastuttaa ja samalla luopuminen ja muutos pelottaa. Yritän kiitollisena ottaa kaiken vastaan, mutta helppoa se ei aina ole, hän kuvaili tuntojaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja