Viimeinkin pois turhat kilot? Jenkkiviranomaisilta kätevä laskuri

Yhdysvaltojen terveysviranomaiset ovat julkaisseet laskurin, jonka avulla voit laskea paljonko sinun tulee syödä, jotta saavutat haluamasi painon tiettyyn päivämäärään mennessä. 

Haluatko mahtua juhlamekkoon ennen juhlia tai pudottaa ne kuuluisat viisi kiloa parissa kuukaudessa? Yhdysvaltain terveysviranomaiset ovat julkaisseet ilmaisen Body Weight Planner -laskurin, joka on The Independent -lehden mukaan tämän hetkisistä laskureista tarkin. Laskurin avulla voit itse määrittää minkä verran haluat laihtua ja milloin haluat vaa'an näyttävän vähemmän.  

Otetaan esimerkki: 60-kiloinen nainen haluaa laihtua viisi kiloa kolmessa kuukaudessa ja tänä aikana hän on valmis nostamaan fyysistä aktiivisuustasoaan 20 prosentilla. 

Laskurin mukaan syömällä 2 050 kaloria päivässä hän pitää nykyisen painonsa. Sen sijaan syömällä 1 713 kaloria päivässä, eli vain noin 300 kaloria vähemmän kuin normaalisti, hän laihtuu kolmessa kuukaudessa haluamansa viisi kiloa. Laskurilla voi myös laskea, minkä verran päivittäinen 300 kalorin suklaapatukka lihottaa kuukaudessa (2,6 kiloa) tai minkä verran jo sadan kalorin päivittäinen vaje näkyy samassa ajassa (1,6 kiloa), kun fyysinen aktiivisuus pysyy samana. 

Suomessa asiasta uutisoi myös Menaiset.fi

Lue myös:

    Uusimmat