Viime vuoden SM-liigafinalistit porskuttavat – Kärpät ja Tappara iloisia suomalaisia valopilkkuja CHL:ssä

Viime SM-liigakauden finalistit Kärpät ja Tappara ovat varmistaneet jatkopaikkansa CHL:ssä ennen lohkovaiheen viimeistä kierrosta.

MAINOS

Tiistain CHL-ottelut

C Morella

Tappara - Djurgården
Klo 18.50 C More Sport Max ja cmore.fi

JYP - HC Lugano
Klo 18.50 C More Sport 1 ja cmore.fi

Skellefteå - HIFK
Klo 19.20 C More Sport 2 ja cmore.fi

C Moren sivuille pääset tästä

Kärpät ja Tappara ovat olleet CHL-kauden suomalaisia valopilkkuja, sillä he ovat varmistaneet jo paikkansa pudotuspeleissä. TPS:n jatkohaaveet ovat jo palasina ja saman kohtalon turkulaisten kanssa voivat jakaa vielä JYP ja HIFK.

Tapparan CHL-kausi käynnistyi yllätystappiolla Storhamarin vieraana, mutta toipui siitä upeasti. Tappara on voittanut neljä edellistä otteluaan hienosti. Viime viikolla Tappara kaatoi Djurgårdenin vieraissa 5-3, minkä johdosta kirvesrinnat varmistivat E-lohkon piikkipaikan ennen viimeistä kierrosta.

Tapparan tehomiehenä on häärinyt Jarkko Malinen, joka löytyy koko pistepörssin sijalta kaksi. Malinen on iskenyt viidessä ottelussa huimat tehot 2+8. Myös Kristian Kuusela ja Jan-Mikael Järvinen ovat esiintyneet tehokkaasti CHL-kaukalossa.

Tapparan hyökkäys on toiminut CHL:ssä mallikkaasti, sillä se on tehnyt jo 24 maalia. Vain Skellefteå on onnistunut maalinteossa yhtä monta kertaa kuin Tappara. Lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Tappara saa vastaansa Djurgårdenin tiistaina.

Myös Kärppien hyökkäys toimii

Myös Kärpät on osoittautunut olevansa kivikova joukkue tällä kaudella niin SM-liigassa kuin CHL:ssäkin. Vakuuttavasti kotikentällään esiintynyt Kärpät on hävinnyt alkulohkossa vain yhden ottelun, ja Tapparan lailla Kärppien jatkopaikka on jo varmistunut.

Kärpät on heiluttanut verkkoa 23 kertaa. Ulkomaalaisvahvistukset Nicklas Lasu ja Michal Kristof ovat kumpikin iskeneet kahdeksan tehopistettä. Lasu on onnistunut maalinteossa peräti viisi kertaa.

Kärpät kohtaa lohkovaiheen viimeisessä ottelussa tshekkiläisen Mountfieldin.

CHL:n suomalaisottelut 16.-17. lokakuuta:

Tappara – Djurgården tiistaina klo 18.50 C More Maxilla
JYP – HC Lugano tiistaina klo 18.50 C More Sport 2:lla
Skellefteå – HIFK tiistaina klo 19.25 C More Sport 1:llä
Yunost Minsk – TPS keskiviikkona klo 18.50 C More Sport 2:lla
Mountfield HK – Kärpät keskiviikkona klo 18.50 C More Sport 1:llä

TV-ohjelmat: Jääkiekko

    Ei tulevia TV-esityksiä

    Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

  • Lisää TV-lähetyksiä

Lue myös:

    Uusimmat