Varmistuuko jatkopaikka? Kärpät hyvistä asetelmista Ruotsin huippuseuran kimppuun – "Ei yhtään heikkoa lenkkiä"

Oulun Kärpät lähtee CHL:n lohkovaiheen kahdelle viimeiselle kierrokselle hyvistä asetelmista lohkon kärkipaikalta. Helppoa jatkopaikan naaraaminen ei kuitenkaan tule olemaan, sillä se kohtaa vielä kahdesti ruotsalaisen Skellefteån.

CHL-ottelut tällä viikolla C Morella:

Tiistai 8.10:
Klo 18.50: HPK-Rungsted, C More Max
Klo 18.50: Skellefteå-Kärpät, C More Sport 2
Klo 19.20: Frisk Asker-Tappara, C More Sport 1

Keskiviikko 9.10:
Klo 18.50: Pelicans-Yunost Minsk, C More Sport 1

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi​​​​​​​

Kärpät voitti neljästä ensimmäisestä CHL-ottelustaan komeasti kolme voittoa, joten joukkue lähteekin hyvistä asetelmista kahdelle viimeiselle kierrokselle. Peli on kulkenut myös SM-liigassakin mallikkaasti, joten odottaa sopii, että Kärpät onnistuu varmistamaan jatkopaikkansa.

– Tilanne on sikäli hyvä, että yksi kolmen pisteen voitto riittää. Kärpät ei tarvitse molemmista otteluista välttämättä täysiä pisteitä, Antero Mertaranta summaa Urheiluextrassa.

Vaikka Kärpät ja Skellefteå keikkuvatkin oman lohkonsa kärjessä, on Bern vahvasti tyrkyllä jatkoon, kun se kohtaa lohkon heittopussina olleen ranskalaisjoukkue Grenoblen. Mertaranta uskoo kuitenkin Kärppien selvittävän tiensä jatkopeleihin.

– Kärpillä on erittäin vahva ja hyvä suorittaminen, siellä ei ole yhtään heikkoa lenkkiä. Perus paketti on kunnossa, Mertaranta toteaa.

Kärpät ja Skellefteå kohtaavat ensimmäisen kerran tiistaina Ruotsissa. Ottelua voi seurata suorana C More Sport 2 -kanavalta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta kello 18.50 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat