Hurjavireinen Tappara vahvassa tilanteessa CHL-kaukaloon, Jukka Rautakorpi osoittanut vahvuutensa – "Vuosi sitten oltiin heittämässä bussin alle"

SM-liigassa vielä ilman tappioita viilettävä Tappara lähtee hyvistä asetelmista myös CHL:n lohkovaiheen kahdelle viimeiselle kierrokselle.

CHL-ottelut tällä viikolla C Morella:

Tiistai 8.10:
Klo 18.50: HPK-Rungsted, C More Max
Klo 18.50: Skellefteå-Kärpät, C More Sport 2
Klo 19.20: Frisk Asker-Tappara, C More Sport 1

Keskiviikko 9.10:
Klo 18.50: Pelicans-Yunost Minsk, C More Sport 1

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi​​​​​​​

Tapparan kausi CHL:ssä alkoi nihkeästi, kun se hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan. Sittemmin kirvesrinnat ovat löytäneet hurjan vireen ja CHL:ssäkin peli alkoi kulkea. Kahden CHL-voiton myötä SM-liigan aloittanut Tappara ei ole hävinnyt kotimaan kaukaloissa vielä kertaakaan.

Kolmantena omassa lohkossaan oleva Tappara kohtaa vielä kahdesti norjalaisen Frisk Askerin, joka on hävinnyt kaikki neljä otteluaan. Antero Mertaranta ei näe mitään syytä sille, miksi Tappara ei selvittäisi tietään jatkoon.

– Ei ole mitään syytä. Tapparahan jyskyttää tällä hetkellä SM-liigassa todella vakuuttavasti. Siellä on loistavat maalivahdit, siellä on tehty hyvä kanadalaissainaus (Michael Garteig) maaliin. Tuottavat kentälliset ovat pysyneet koko ajan samana, Mertaranta listaa Tapparan vahvuuksia.

Mertarannan mainitsemat tuottavat kentälliset ovat olleet uskomattomassa vireessä. SM-liigan pistepörssin kärkikymmeniköstä löytyy peräti kuusi Tappara-pelaajaa. Yksilöiden ohella myös muut pelin palaset ovat loksahtaneet päävalmentaja Jukka Rautakorven avulla paikoilleen.

– Vuosi sitten Jukka Rautakorpea oltiin heittämässä jälleen kerran bussin alle. Kyllä hän on loistava valmentaja, silloin kun palaset ovat kohdallaan, Mertaranta kehuu.

Tapparan CHL-kausi jatkuu tiistaina, kun se matkustaa Norjaan Frisk Askerin vieraaksi. Ottelua voi seurata C More Sport 1 -kanavalta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta tiistaina kello 19.20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat